Nagdlúnguak' 48 og KNI A/S forlænger sponsoraftalen med 2 år yderligere

Idrætsforeningen Nagdlúnguak' 48 (N-48) og KNI A/S har netop forlænget sponsoraftalen som har kørt i 3 år (2016 - 2019), en sponsoraftale forlængelse i perioden 2019 - 2020 og nu med yderligere 2 år.

Den oprindelige sponsoraftale blev indgået i sommeren 2016 og underskrevet højtideligt d. 7. november 2016 med udløb til sommeren 2019. Aftalen blev forlænget med 1 år i 2019. Idet aftalen er udløbet, er den nu forlænget med 2 år yderligere, det vil sige frem til juni 2022. 

KNI A/S er tilfreds med sponsoraftalens forløb. I modsætning til så mange aktiviteter som KNI A/S gennem årene med store pengebeløb er N-48 i særklasse, når det gælder løbende orientering om sine aktiviteter til KNI. Hver gang klubbens hold har været ude til kampe har N-48 yderst dygtigt til at afrapportere resultater og sendt disse med billeder.

På baggrund af klubbens samfundsansvar, iværksætter N-48 løbende forskellige aktiviteter for byens børn og unge. Ikke mindst, har N-48 nu mulighed for at hente ældre beboere fra alderdomshjemmet og gå en tur sammen med dem, dette i stedet for at bruge tiden til indsamling. Udover lignende initiativer, arrangerer N-48 affald indsamling indenfor byen, men også ud i naturen, netop for at være med til at opretholde ryddeligheden i byen.

 “Jeg er meget glad for, at vi som virksomhed kan være med til at understøtte det store arbejde der gøres i Nagdlúnguak’ 48, både for bredden og eliten og inden for mange forskellige sportsgrene. Det engagement der vises fra de mange frivillige i klubben og de målsætninger der er inden for de forskellige sportsgrene, for hele tiden at udvikle sig og blive bedre, er egenskaber, vi også har brug for i erhvervslivet. Jeg ser spon-soratet som et win/win forhold, og ikke blot som et CSR tilskud.” sagde adm. direktør Peter Grønvold Samuelsen i forbindelse med underskrivelsen af sponsorkontrakten.

Den oprindelige sponsoraftale blev underskrevet d. 7. november 2019 på Ilulissat hallen i overværelse af masser af medlemmer.

N-48 kører flere sporsgrene: Fodbold, futsal, håndbold, bordtennis og arctic sports.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl