Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

Polaroil har to ISO certifikater, Kvalitet ISO – 9001 og Miljø ISO – 14001.

1.jpg

Vores kunder i Polaroil, der befinder sig mange forskellige steder rundt på kysten, skal til enhver tid have mulighed for at købe olie. Vi har mange forskellige kunder; fiskere, fangere og alle dem, der gerne vil have varme i deres boliger, store forsyningsskibe, turistskibe og andre.

For at kunne give vores kunder den bedste service, har vi dygtige medarbejdere, der varetager et stort ansvar. Udover det daglige salg af olie får Polaroil årligt besøg af en auditor. Auditoren kommer fra virksomheden Bureau Veritas og hedder Jens Buus Lassen, og han kommer for at auditere Polaroil mht. kvaliteten af deres arbejde og om deres arbejde med at sikre at man arbejder med omtanke om naturen er tilfredsstillende.

Dette år har Jens Buus Lassen, sammen med ledelsen fra Polaroil, været i Qeqertarsuaq og Kangerluk. Han undersøgte arbejdsmetoderne, snakkede med kunderne og mødte Polaroils samarbejdspartnere Oratank og Nukissiorfiit.

Auditoren kan finde på at spørge alt om driften i Polaroil, og derfor er det vigtigt for auditerede personer at være forberedt på svarerne. På denne måde danner Jens overblik over Polaroil og om alt er som det skal være.

Til dette års besøg fra auditor fik Polaroil atter en rigtig flot resultat. Vi takker medarbejderne fra Polaroil Qeqertarsuaq og Kangerluk for deres gode indsats.

Foto: Fra venstre Kim Hjermind, Githa Brask Olsen, Jens Buus Lassen, Gerth Jack Storer, Emil Brastha (Paamiut), Mikael Andersen tankbilføreren. 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl