Polaroil har opnået bedste resultat nogensinde i ekstern auditering af deres ISO-certificeringer i miljø og kvalitet

På den eksterne audit deltog: Fra Polaroil Energidirektør Githa B. Olsen, Driftschef Gerth Jack Storer, samtlige ansatte på tankanlægget i Tasiilaq, Oil Terminal Manager i Kangerluarsoruseq Kim Davidsen og Tankforvalter Ingivaq Nielsen fra Qaqortoq. De to sidstnævnte var med for at lære hvordan en ekstern audit foregår. Derudover deltog Ekstern auditor fra Bureau Veritas Jens Buus Lassen og fra Process-manager Kim Hjermind.

 

Under 2 ½ dags stramt program i dagene 21.-23. oktober 2019, har Polaroil været til deres årlige ekstern audit i deres to ISO-certificeringer 14001 (miljø) og 9001 (kvalitet).

Resultatet af ekstern audit var at Polaroil bestod med det bedste resultat siden Polaroils først ISO-certificering i 2011.

Ekstern audit fandt sted i Tasiilaq og blev afholdt af ekstern auditor Jens Buus Lassen fra Bureau Veritas.

Ifølge ekstern auditor Jens Buus Lassen skyldes det flotte resultat, at det nu er blevet tydeligt, at der er sket en mærkbar holdningsændring. Han bemærker, at Polaroil har fået langt bedre styr på arbejdsprocesser, ryddelighed, ansvarlighed, sikkerhed, miljøforhold etc.

Ekstern audit blev indledt med, at Energidirektør Githa Brask Olsen bød velkommen og indledte med at orientere om væsentlige ændringer og forbedringer i løbet af det sidste år, hvilket er et krav når man som Polaroil er ISO-certificeret.

Derefter blev Tankanlægget besøgt og besigtiget. Her blev samtlige ansatte hver især spurgt ind til forskellige forhold.

På tankanlægget i Tasiilaq har de ansatte styr på forholdene. De kunne hver især svare på alt, hvad Ekstern auditor spurgte om. Årsagen hertil skyldes, at de på tankanlægget har indført en ugentlig rotationsordning så alle derved har styr og indsigt i samtlige arbejdsprocesser.

Bygden Kulusuk blev også besøgt og bygdens tankanlæg besigtiget. Ligeledes blev tankpasser Bianco Nuko adspurgt af Ekstern auditor, da det er tankanlægget i Tasiilaqs ansvar, at tankpasseren kender sine opgaver.

Tankpasser Bianco Nuko har virkelig styr på forholdene, udover at kunne svare på alle spørgsmål fra Ekstern auditor var det er flot passet tankanlæg. Bianco er også en af de få tankpassere, der selv udarbejder månedsregnskaber.

 

ISO-audit-630px-02.jpg


ISO 14001 er den mest anerkendte internationale standard inden for miljøledelsessystemer og ISO 9001 den mest anerkendte internationale standard inden for kvalitet. Med ISO 1400 viser at Polaroil derved at have et værktøj til at levere miljøforbedrende resultater i overensstemmelse med de miljøpolitiske forpligtigelser.  Med en ISO 9001 certificering synliggøres Polaroils fokus på kvalitet og deres kunder.
 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl