Tankredningskursus

KNI A/S har netop afholdt kursus i Maniitsoq for ansatte, om sikkerhed & redning på et tankanlæg. Det er andet gang kurset bliver gennemført og denne her gang var der 7 ansatte der gennemførte. Kurset blev gennemført 2. – 9. oktober, i alt 8 dage – hver dag fra morgen til aften. Indholdet af kurset består af både teori og praktisk træning.

  • Safety First
  • Planlægning & Tankrensning
  • Sikkerhedsudstyr for tankrensning
  • Elementær Brandbekæmpelse
  • Arktisk Førstehjælp
  • Redning af person fra en tank

KNI A/S havde egen fotograf & filmmand under kurset, så der kan laves forskellige instruktionsfilm, billede/skriftlige instruktioner og appetitvækker for at komme på netop dette kursus.
At arbejde på et tankanlæg er ikke et ufarligt job. Ved uddannelse, træning, planlægning af arbejdet og følge de regler der er sat for arbejdet – kan det gøres til et sikkert arbejdssted.

 

Polaroil-kursus-annaassiniarneq-630px-02.jpg
“Jeg fik meget ud af kurset, da jeg før ikke rigtigt har prøvet at simulere en personredning fra en tank i forbindelse med en tankrensning. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg fremover vil have meget gavn af de værktøjer, jeg fik under kurset.” - Rikka Møller, Polaroil Nuuk.

Polaroil-kursus-annaassiniarneq-630px-03.jpg
“Det jeg fik mest ud af kurset, var at skulle være beredt. Det har i sådan en virksomhed været svært at forestille sig, når man ikke har været til sådan et kursus, men det blev undervejs nemmere at forestille sig, så man bliver endnu mere beredt.” - Leif Kristiansen, Polaroil Paamiut.

Polaroil-kursus-annaassiniarneq-630px-04.jpg
“Det har for mig en stor betydning, at jeg har fået mulighed for at komme på dette kursus. Vi har fået en del viden ud af det.” - Aqqaarannguaq Jakobsen, Polaroil Nanortalik.


Polaroil-kursus-annaassiniarneq-630px-05.jpg
“Jeg kan have gavn af redningskurset i tilfælde af personulykke i forbindelse med tankrensning. Jeg er derfor meget glad for at have fået et tilbud om at komme på dette kursus, for jeg har fået meget ud af det.” - Rudi Brønlund, Polaroil Ittoqqortoormiit.


Polaroil-kursus-annaassiniarneq-630px-06.jpg

Fra venstre: Rudi Brønlund - Ittoqqortoormiit, Leif Kristiansen - Aqqaarannguaq Jakobsen - Polaroil Nanortalik, Rikka Møller - Polaroil Nuuk, Siverth P. Sethsen - Polaroil Maniit-soq, Svend Kristiansen - Polaroil Uummannaq, Aqqalunnguaq Berthelsen - Polaroil Kangerluarsoruseq.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl