Pisisa.gl indstillet til fornem pris

KNIs e-handelsvirksomhed Pisisa.gl konkurrerer i "Danish Internet Awards 2013" om at vinde prisen som bedst designede e-butik på internettet. ”Det bekræfter, hvad i tusindvis af kunder allerede har kåret os til. De har nemlig valgt os og vort store vareudbud og dermed bidraget til at skabe Grønlands hurtigst voksende butik på internettet,” siger e-handelschef Marcus Probst.

Spændingen udløses 17. april: KNIs e-handelsvirksomhed Pisisa.gl er indstillet til en fornem pris i "Danish Internet Awards 2013". Prisen, der konkurreres om, er bedst designede e-butik på internettet. Internetsiden er skabt i et samspil mellem medarbejderne i Pisisa.gl og web-bureauet CPH Cloud Company. Målet har været at give alle i Grønland let og uhindret adgang til køb af i tusindvis af varer via internettet. Det er gjort så godt, at det har resulteret i nomineringen.

”Nomineringen bekræfter, hvad i tusindvis af kunder allerede har kåret os til. De har nemlig valgt os og vort store vareudbud og dermed bidraget til at skabe Grønlands hurtigst voksende butik på internettet. Vi har en støt voksende millionomsætning i samarbejde med leverandører, der opfylder alle lovgivningens krav til produktsikkerhed. Vi sørger for levering med skib eller fly, bil og nogle gange hundeslæde, betaling og returret. Det er en udfordring at drive en e-handelsbutik i et land, der har en befolkning på knap 57.000 spredt over et område på størrelse med Vesteuropa,” siger e-handelschef Marcus Probst.

Film om e-butikkens tilblivelse

Ifølge arrangørerne af DIA 13 – en forkortelse af Danish Internet Award, Danske Medier og Huset Markedsføring, gives ”prisen til den webshop, der i 2012 har gjort sig særligt bemærket igennem omsætnings- og serviceniveau, trafikskabelse, et interessant sortiment en attraktiv brugeroplevelse. Særlig vægt har de webshops, der har formået at vinde fodfæste med originale forretningskoncepter, som har givet dem en unik position i markedet.”

”Vi er nomineret sammen med bogkæden Arnold Busck, flyselskabet Thomas Cook, modekæden ONLY og møbelfirmaet Fritz Hansen. Det er værdige og dygtige konkurrenter til prisen,” konstaterer Marcus Probst.

Der er produceret en film om tilblivelsen af e-butikken: http://vimeo.com/61246955. I filmen fortælles bl.a., at det tog en sejltur på i alt 8.000 km og fem måneder at opsætte de Pisisa.gl-terminaler, der i dag findes i alle KNI-kæden Pilersuisoqs butikker.

”Butikkernes terminaler er en vigtig del af kundernes muligheder for at bestille og betale varer. De fleste, otte ud af 10, bestiller dog på computeren derhjemme,” fortæller Marcus Probst.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl