Pilersuisoq fjerner forskellige slags kød fra Slagter Theilgaard

Flere kunder har klaget over kødet fra Slagter Theilgaard, som man blandt andet kan købe i Pilersuisoq. Slagter Theilgaard har konstateret fejl i kølekæden i nogle af produkterne, og kødet fjernes nu fra butikkerne.

Slagter Theilgaard, som vi kender fra frysediskene i butikkerne, har konstateret fejl i kølekæden i nogle af produkterne, hvilket har medført, at kødet ikke er egnet til konsum.

Der er tale om hakket kød, Rib Eye, Engelske bøffer, peberbøffer, medisterpølser samt culottesteg fra slagteriet. Hakket kød fjernes helt fra butikken, og de andre nævnte kødvarer suspenderes indtil man har fået analyseret varerne. Dette kan tage op til 1 uge.

- Jeg vil gerne takke kunderne for at være opmærksomme, og jeg vil meget gerne bede alle om at kontakte KNI direkte, hvis I oplever dårlige varer. Jeg er rigtig ked af denne sag, og undskylder mange gange for at vi ikke har reageret hurtigt nok på de henvendelser vi har fået, siger kædedirektør i Pilersuisoq, Brian Weuge Chemnitz.

Slagteriet er også kede af fejlen.

- Vi er utroligt kede af episoden, og vi vil gerne understrege, at vi er meget stolte af- og glade for – at levere varer til Pilersuisoq og Grønland. Derfor er vi også meget kede af, at vores produkter ikke har levet op til den kvalitet, som både I og vil selv forventer.

 Slagter Theilgaard er i gang med at lave ny produktion, som Pilersuisoq får ud i butikkerne hurtigst muligt - dette gælder også lukketvandsbyer.

- Vi har fokus på, at fejl i kølekæden ikke gentager sig. Vi håber, at vi med tiden kan genvinde tilliden til vores produkter, som med rette har lidt et knæk, lyder det fra Slagter Theilgaard.

Kunder, der har købt ovenstående produkter kan henvende sig til Pilersuisoq og få returneret pengene.

 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl