Modernisering af Pilersuisoq butikker

De planlagte moderniseringer af Pilersuisoq´s butikker på kysten er nu for alvor i gang

 

Det nye koncept for Pilersuisoq butikkerne betyder ny indmad med tidsvarende inventar, udstyr og dette i friske farver. Den seneste modernisering er netop færdiggjort i Nanortalik hvor den store butik og den mindre nærbutik blev moderniseret for godt 2,5 mio. kroner.

Finn Fabricius, kædedirektør:
- Moderniseringen af Pilersuisoq’s butikker i Nanortalik har blandt andet betydet at vi nu har installeret Bake Off. Det har længe været et stort ønske med Bake Off i Nanortalik og vi kan nu tilbyde vores kunder varme bageriprodukter hver dag ligesom kunderne nu også har fået mulighed for at købe fastfood produkter. I det hele taget har begge Pilersuisoq butikker i Grønlands sydligste by, fået den indretning, der matcher de krav og forventninger vores kunder stiller til os i dag.

Udover lokale håndværkere fra Nanortalik har Pilersuisoq købmænd fra de omkringliggende bygder samt kolleger fra Servicecenteret i Sisimiut hjulpet til med moderniseringen, der blev gennemført i begge butikker i perioden 8. november – 24. november 2016.

Den planlagte modernisering er i gang, men da Pilersuisoq har 66 butikker spredt over hele landet, vil det givet tage tid inden at indretningen med det nye butikskoncept er gennemført alle steder.

Implementeringen af det nye butikskoncept er, ud over Nanortalik, blevet gennemført i Pilersuisoq Kangerlussuaq, Sarfannguaq, Itilleq og i nærbutikken i Tasiilaq. I januar påbegyndes moderniseringen af Pilersuisoq butikken i Aasiaat som efter planen vil står klar 1. februar 2017.

/3.12.2016

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl