Nyt butiksdesign til Pilersuisoq

Når du kommer ind i hos os, vil vi gerne have, at du oplever en grønlandsk butik, der viser det land, du kender og er stolt af – derfor har vi i KNI skabt et nyt butiksdesign med udgangspunkt i vores fælles hverdag.

Til at give et tydeligt grønlandsk udtryk i butikkerne har vi anvendt 3 elementer:  Trævægge, portrætter af natur og mennesker samt illustrationer af grønlandske kultur- og naturelementer.

Af trævæggene har vi valgt, fordi de fleste huse herhjemme er lavet i træ. Vi har malet dem mørkeblå, fordi Pilersuisoq hører til det mørkeblå KNI.

Du finder også portrætter af den grønlandske befolkning både dem tæt på, og dem der bor andre steder i vores store smukke land. Foto af naturen er naturligvis med, fordi vi alle er tæt forbundet til den, uanset om vi bor i Siorapaluk, Aappilattoq eller Ittoqqortoormiit. Vores natur er helt unik, og gør os til dem vi er.

Alt det kombineret med små tegninger af grønlandske kultur- og naturelementer gør, at vi nu ser ud, som dem vi er: Hele Grønlands Pilersuisoq. 

Nyt butiksdesign i Pilersuisoq Tasiilaq er ved at blive færdigt, og to næste butikker bliver Upernavik og Uummannaq.

… vi håber du vil føle dig hjemme.

nyt-butiksdesign-630px-02.jpg

nyt-butiksdesign-630px-03.jpg

nyt-butiksdesign-630px-04.jpg

nyt-butiksdesign-630px-05.jpg

 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl