Succes salgsklarbutik kursus i Narsaq

Nogle af kursisterne i Narsaq.

 

Fra den 15. til og med den 18. oktober 2020 blev der afholdt salgsklarbutik kursus i Narsaq.

Salgsklarbutik

Salgsklarbutikskurset i Narsaq havde 13 deltagerne med et forløb på fire dage. Kursusinstruktøren var Carsten Bruuhn Daugaard fra Danmark. Kursisterne var glade og fik meget ud af kurset.

Denne gang var det medarbejdere fra Pilersuisoq, som var med til kurset, hvor det før i tiden var købmænd, der plejede at være med til kurset.

Livlig reklamering i butikken, med bestemte farver og brugen af forskellige pynt var nogle af emnerne.

Kursisterne skulle også give deres nye viden videre til deres kollegaer og afprøve deres nye kunnen, når de vendte hjem.

salgsklarbutik-kursus-630px-02.jpg

Ovenstående billede viser et af emnerne A-B-C modellen; alle varer har en placering, som kategoriseres. A-placeringerne er de bedste, og de varer der er placeret i A, vil man altid kunne finde i butikkerne.

KNIs værdier, kundeorienteret, ansvarlig, nytænkende og samarbejde, rundtur i butikken hver morgen, placering af varer og sætte en pris på varen, var også nogle emner til kurset.

Kursisterne fik at vide, at det er vigtig at have mere fokus på medarbejdere, selv at kunne tage initiativ  uden at vente på andre, og at planlægning også er meget vigtig.


salgsklarbutik-kursus-630px-03.jpg
Narsap katersortarfiani pikkorissartut.

Kursus deltageren i Narsaq, Maren Johnsen fra Qassiarsuk, sagde blandt andet om kurset;

“Det var anderledes og udfordrende at skulle arbejde i en større butik, se ukendte kunder og møde andre medarbejdere, man ikke før har mødt. Inden kurset startede, fik vi ryddet også op i butikkens lager og under kælderen. Jeg kommer fra en bygd, og jeg indså, at mit perspektiv var lille. Jeg var glad for at få større viden om arbejdsgangen. Det var utroligt, tak!”
 
Kursisterne sluttede af med en sjov leg; leg udenfor forsamlingshuset i Narsaq.

salgsklarbutik-kursus-630px-04.jpg
Deltagere legede udendørs sammen. 

 salgsklarbutik-kursus-630px-05.jpg
Deltagere fra venstre: Kursus instruktør Carsten Daugaard, Kristiane Isaksen, tolk Mona Dalager, Anne Sørine Olsen, April Abrahamsen, Apolonie Karolussen, Sørine Isaksen, Maren Johnsen, Gerda Poulsen, Hans Nielsen, Hansine Eliassen, Nukaaraq Knudsen, Ellen Dorthea Isaksen, og Juliu Jakobsen.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl