Medansvar giver opmuntringspris

Pilersuisoq i Innaarsuit har modtaget en opmuntringspris for, deres medarsvar i for fritidsaktiviteter i Innaarsuit i 2017.

Fritidsleder i Innaarsuit takker Pilersuisoq for at, være til at sprede glæde i bygden.

- Jeres samfundsansvarlighed giver megen glæde til borgerne i Innaarsuit, derfor vil jeg på vegne af bygden vise vores taknemmelighed med denne opmuntringspris og håbe I fortsætter den gode arbejde, siger fritidsleder i Innaarsuit Susanne K. Eliassen.

Købmand i Pilersuisoq i Innaarsuit er stolt over prisoverrækkelsen og takker samarbejdspartnere, især Nutaraq-82 som sørger for at realisere alle arrangementer i selve og bygden og nærliggende bygder.

- Det er vigtigt for os i Pilersuisoq at vise vores medansvarlighed i samfundet. Vi fokuserer ikke kun på vores forsyningspligt, men finder det også vigtigt at være med til at virkeliggøre sunde fritidsaktiviteter i bygden. Især fordi, vi i KNI finder CSR som en vigtigt del af hverdagen, siger købmand i Innaarsuit Mette Kristensen.

Og fortsætter:

- Ikke mindst vil vi gerne takke KNI servicecenteret for den gode samarbejde, støtten betyder ikke kun meget for Innaarsuit, men også for de omkring liggende bygder. De andre bygder får også megen glæde af de forskellige sportsarrangementer, siger Mette Kristensen til slut.

Pilersuisoq i Innaarsuit støtter med pokaler, medajler og lignende i samarbejde med KNI servicecenter.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl