Kangersuatsiaq KNI Pilersuisoq mittarfitsialattut toqqagaavoq

Medarbejderne i Kangersuatsiaq Pilersuisoq.

 

Mittarfeqarfiit har kåret årets helikopterflyveplads i bygder, og her løb Kangersuatsiaq KNI Pilersuisoq, der ligger i Upernavik distrikt, med sejren.

- Medarbejderne i Kangersuatsiaq har været igennem tilsyn og valg, der til tider har været presserende. Takket være det gode samarbejde med KNI Pilersuisoq har vi i en periode måttet lukke for flyvepladsen blandt andet da affaldspladsen begyndte at støde for tæt på. Vi kan takke Pilersuisoq personalets arbejdsomhed for, at flyvepladsen ikke var lukket i alt for lang, og det er også primært derfor, de blev kåret, oplyser lufthavnschef i Mittarfeqarfiit Karl-Peter Hansen.
Nyheden vakte begejstring.

- Vi samarbejder rigtig godt med Mittarfeqarfiit nord, og det har været gavnligt. Vi startede med telefonmøder sidste år, og de går rigtig godt. Ved at forbedre vores kommunikation har vi også gjort forbedret vores løsning af arbejdsopgaverne. Jeg er derfor meget stolt over, at Kangersuatsiaq KNI Pilersuisoq er blevet kåret som årets flyveplads, siger Regionchef i Pilersuisoq Jørgen Mathiassen.

Mittarfeqarfiit har lagt vægt på, at personalet har gjort brug af disse under kåringen af årets helikopterflyveplads:

  • OPSCOM, et system til blandt andet registrering af udstyr og opgaver indenfor lufthavne og observationer, der kun bruges her i landet.
  • SAFETY, flyve og sejlsikkerheden fra bygd til bygd.
  • Arbejde selvstændigt. Herunder arbejde med OPSCOM med sikkerhed og undervise medarbejdere samt at kunne tage en afgørende beslutning i presserende situationer. Disse egenskaber er at finde hos medarbejderne.

Nogle af opgaverne for KNI Pilersuisoq for Mittarfeqarfiit, er at skovle sne, laste gods, tilsyn af udstyr og vejrmeldinger. Kåringen er den første af slagsen i bygderne og vil fremover også finde sted.

Vi ønsker vores kollegaer et stort tillykke :)

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl