Itilleq inviterer kunderne til en sjov dag

Sidste uge var regionschef i Kitaa på et årligt besøg i Itilleq og i den forbindelse inviterede Pilersuisoq kunderne til en sjov dag søndag d. 18. april.  

Invitationen blev taget godt imod af kunderne, bygdens 48 indbyggere som på nuværende tidspunkt ligger på 91 har tilbragt dagen i Pilersuisoq.

Dagen kørte således:

  • Under velkomsttalen blev formålet med invitationen præsenteret, nemlig at styrke kontakten og forholdet mellem kunderne og Pilersuisoq.
  • Nye varer fra REMA 1000 blev præsenteret; i takt med Dagrofa varerne i butikkerne bliver udsolgt, erstattes de med Rema 1000 varer.
  • Virksomhedsstrategi Killingusaaq 2.0 blev også præsenteret, hvad er det KNI skal nå på den lange bane? Det indre grønlandske liv som er byggesten for strategien er også blevet præciseret.
  • Vores grundlag for ledelse blev også vist. ledelsesgrundlaget er med til at garantere vores professionelle arbejdsgang i KNI.
  • KNI’s værdier blev også vist.

Det kunne bemærkes at ovennævnte emner har været givtige for kunderne, og de var med til at danne et endnu bedre kendskab til KNI og Pilersuisoq.

Efter præsentationer fra Pilersuisoqs side, blev der serveret mad til deltagerne, børnene fik således balloner som de blev meget glade for. Resten af dagen blev brugt på kortspil; 25 og Olsen turneringer med præmier. Der har sågar været lodtrækninger hele dagen som deltagerne var begestret over. 

itillimi-pisisartunik-aliikkusiartitsineq-630px-02.jpg

En af kunderne har efterfølgende skrevet glædeligt:
- Pilersuisoq tak for et godt arrangement hvor indbyggerne havde mulighed for at samles. Som ny i bygden er det dejligt at mødes med befolkningen. Det var længe siden jeg spillede 25.

Lona Enoksen Dahl skrev også:
- Pilersuisoqs arrangement med spisning og kortspil var undeholdende.

En af medarbejdere I Pilersuisoq Dorthe Jensen har vurderet arrangementet således:
- Det er sjovt at samle befolkningen, glade deltagere, latter, spisning, turneringer, musik, fra ældre til børn, det er opløftende at se glade deltagere. Det er pragtfulgt at arrangere sådan et arrangement med fællesspisning og aktiviteter, i stedet for at invitere befolkningen udelukkende på grund af informationsmøde. Arrangementet blev taget godt imod, tiden løb næsten for hurtigt.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl