Ros fra kunderne i Igaliku

Bygden Igaliku ligger i et naturskønt område i Sydgrønland. I bygden bor der fast ca. 25 indbyggere men der er også fåreholder steder i nærheden. I løbet af foråret og sommeren kommer der flere indbyggere da bygden benyttes af flere som feriested.

Til daglig er det købmanden Asa Egede og hans 2 medhjælpere, Hansigne Eliassen på 28 år og Malersu Frederiksen på 17 år, der arbejder i butikken.

Asa Egede er 23 år og blev købmand i Pilersuisoq Igaliku allerede som 18 årig. Asa går meget op i at alle medarbejdere skal kunne lave alle opgaver, så derfor skifter de alle 3 mellem arbejdsopgaver med kundeekspedition, tankpasning, post/bank, vareopfyldning/varemodtagelse ovs.

I og med at alle kender til de forskellige opgaver der er i Pilersuisoq, betyder det at alle kunder kan få den samme gode service, om du bliver betjent af købmanden eller af en af de andre ansatte.

Den gode service som Pilersuisoq medarbejderne i Igaliku yder, er blevet bemærket af kunderne. Se f.eks. her, hvad en af kunderne har skrevet til KNI:

"Jeg ønsker at gøre kædens hovedkontor opmærksom på, at bygdens og de omkring liggende fårefarmers store begejstring for butikkens købmand og hans medhjælpere. Altid venlige, offervillige, hjælpsomme, hurtige fremskaffelse af vare kunderne efterspørger. Trods købmandens og hans medhjælperes unge alder eller måske derfor er betjeningen af os kunder ud over det man ellers oplever i store butikker i byerne. Her er det personlig betjening i top"

En kundehenvendelse som denne er noget der varmer og noget som vi alle – og især de 3 medarbejdere i Pilersuisoq Igaliku – skal være stolte af.

I en virksomhed som KNI er kundefokus og dermed kundeservice, et af de absolut vigtigste punkter. At sørge for at vores kunder får en god oplevelse hver gang de er i vores butik eller på vores tankanlæg skal stå meget højt på vores liste over daglige gøremål.

Vores kunder er det vigtigste vi har – uden kunder kan vi ikke overleve som virksomhed og derfor skal vi passe og pleje dem.

 
 
 

Pilersuisoq-Igaliku-630px.jpg

Medarbejder Malersu Frederiksen, Købmand Asa Egede og medarbejder Hansigne Eliasen.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl