Ny ledelse for Pilersuisoq i Narsaq

Et ungt team af ledere i Pilersuisoq i Narsaq skal vende udviklingen

Med ansættelsen af den 26-årige Thomas Kristoffersen som butikschef og Asiarpa R Olesen, 31, som souschef i Pilersuisoq butikken i Narsaq bliver der nu skærpet konkurrence om kunderne i byen. De har begge den rette støbning til at skabe øget vækst i Pilersuisoq´s største butik i sydregionen.

Kædedirektør Finn Fabricius, der er chef 66 butikker i bygder inklusive ni byer, lægger ikke skjul på at der er udfordringer, som Pilersuisoq ikke har mulighed for at påvirke som eksempelvis fraflytning til større byer, hvilket også er tilfældet for Narsaq. Finn Fabricius er dog sikker på, at et ungt team med god erfaring med købmandsvirksomhed og som har en klar holdning til vigtigheden af at motivere medarbejderne vil føre til gode resultater.

Finn Fabricius:
- Det er vigtigt for Pilersuisoq hele tiden at have fokus på at føre en driftsmæssigt fornuftigt forretning. Det er en kamp om kunderne, og det er min klare overbevisning, at den unge ledelse, heriblandt også salgschef for sydregionen Arne Lyberth Petersen, har en klar holdning til hvad der er nødvendigt for at vinde kundernes gunst i Narsaq.


 Narsaq_billede_630.jpg

Salgschef for region syd, Arne Lyberth Petersen, souschef Pilersuisoq Narsaq, Asiarpak R Olesen, butikschef Thomas Kristoffersen, kædedirektør Finn Fabricius.     

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl