Pilersuisoq butik i Narsaq klar efter større modernisering

Pilersuisoq butikken i Narsaq har fået ny indretning med ny kiosk, Bake-Off og Fast Food afdeling inde i butikken.

pil_ny_butik_narsaq_630p.jpg

Det har i længere tid været et ønske at modernisere den gamle Bageri/Fast Food afdeling og samle aktiviteterne i ét salgslokale sammen med alle andre varegrupper. Det er nu gjort og butikken er genåbnet med en flot og moderne afdeling der kan leve op til kundernes forventninger.

Samtidig er butikkens sortiment og reoler flyttet rundt, hvilket giver en bedre og mere overskuelig butiksindretning.

Et andet ønske har været at gøre kundernes adgang til Banken/kontoret, nemmere end i dag hvor de skal igennem lageret for at komme der til. Dette er nu også blevet løst. Lukningen af den gamle Bageri/Fast Food afdelingen har betydet at der er kommet et lokale i overskud og det lokale vil i fremtiden blive brugt til Bank/Kontor således at bankens kunder har nemmere adgang til afdelingen.

”Pilersuisoq butikken i Narsaq ligger i tæt konkurrence med Brugseni og i kampen om kunderne har det derfor været nødvendigt at investere de kr. 1.2 mill. som selve ombygningen af butikken og Bank/kontor har kostet. Med en investering i den størrelse er forventninger til øget omsætning og indtjening store – samling af aktiviteterne i ét lokale betyder mere effektive arbejdsgange hvor medarbejderne kan ekspedere flere slags kunder på én gang. Nu kan man som kunde fks. gøre sine daglige indkøb, købe wienerbrød til kaffen og betale sit girokort, ved én og samme kasse,” udtaler tilfreds Kædedirektør Finn Fabricius fra KNI Pilersuisoq.

”Med ombygningen har vi sikret os en mere nutidig og effektiv butik til glæde for vores kunder og for vores medarbejdere – dette hænger godt i tråd med vores værdier samt strategiplan, KNI mod 2016,” fortæller Finn Fabricius.

pil_ny_butik_narsaq_2x2_630p.jpg

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl