Ny Kædedirektør i Pilersuisoq

KNI A/S har fundet en ny Kædedirektør til sin detailkæde Pilersuisoq, som har 66 butikker og knap 600 medarbejdere.

personfoto-finn-fabricius-300p.jpg

Den nye Kædedirektør fra 15. november 2014 bliver Finn Fabricius, 50 år. Finn Fabricius har siden 17. september 2014 været konstitueret Kædedirektør i Pilersuisoq. Finn Fabricius har i de seneste 4 ½ år været Salgschef i Pilersuisoq.

Finn Fabricius har i de seneste 22 år boet i Grønland, hvor han og hans familie trives. Han har 26 års erfaring indenfor dagligvarehandel. Han har en fortid hos Dansk Supermarked, hvor han har bestridt forskellige ansvarsområder hos Bilka i 6 år. Efter han flyttede til Grønland, har han hos Pisiffik bestridt butikschefstillinger i Maniitsoq, Qaqortoq, Nuuk og Sisimiut.

Koncernchef Peter Grønvold Samuelsen, KNI A/S, udtaler:

“Der har været en bred vifte af velkvalificerede ansøgere til stillingen som Kædedirektør i Pilersuisoq. Det har derfor ikke været nemt, men med hjælp fra Korn Ferry (headhunter firma) har vi indkredset de kandidater, som matcher bedst med den profil vi søgte.

Udover sine mange års erfaringer og professionelle kvalifikationer indenfor detailbranchen har Finn Fabricius andre kvalifikationer, som harmonerer med den “strategi KNI mod 2016” vi er ved at implementere i disse år; nemlig at Finn Fabricius har evner i at motivere medarbejdere, har åben og uformel omgangstone med andre mennesker, personlig gennemslagskraft, resultatorienteret og har forståelse og respekt for den grønlandske kultur.

Der skal ikke herske tvivl om, at der i koncernsammenhæng i KNI bliver sat store krav til butikskæden i de kommende år. Butiksdriften skal optimeres, moderniseres og skal levere resultater for KNI A/S. Vi kan ikke med de udfordringer vi har foran os, være tilfreds med status quo. Siden 2007 har 1.700 borgere flyttet fra Pilersuisoq´s butiksområder til de større byer, hvor Pilersuisoq ikke har butikker. Alene dette forhold presser butikskæden på omsætningen og indtjeningen.”

Den nye Kædedirektør Finn Fabricius, Pilersuisoq, udtaler:

”Jeg har med glæde sagt ja til at blive den nye Kædedirektør i Pilersuisoq. Det er for mig en stor ære at blive valgt til at stå i spidsen for ca. 600 Pilersuisoq medarbejdere – medarbejdere der hver dag yder en stor indsats i butikker og lagre på hele kysten – medarbejdere der via deres engagement og loyalitet, er med til at gøre Pilersuisoq til den virksomhed som den er i dag.

Pilersuisoq er en del af KNI og netop det er en styrke. I KNI er der rigtig mange kompetencer som vi i Pilersuisoq kan og skal gøre brug af. Et samarbejde på tværs af alle afdelinger i KNI koncernen, er et must og noget jeg vil arbejde meget på bliver en fast del af det arbejde vi alle udfører.

Arbejdsglæde og stolthed er 2 ord der betyder meget for mig. Vi bruger en stor del af vores liv på arbejdspladsen og derfor skal vi mens vi er der, have det godt. Vi skal hver morgen glæde os til at komme på arbejde – glæde os til at møde vores kunder og kollegaer. Vi skal udvise stolthed over det arbejde vi udfører og over for den virksomhed som vi arbejder i. Vi skal til vores venner og alle andre, med stolthed i stemmen kunne sige ”Ja – jeg arbejder i Pilersuisoq”

Vi kommer i Pilersuisoq ikke uden om at vi skal levere resultater i form af et større overskud end det vi har set de seneste år. Dette er en absolut nødvendighed hvis vi skal kunne modernisere og udvikle vores butikker og vores personaleboliger.”

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl