Fersk lammekød i Narsaq

Det ferske kød i Pilersuisoq Narsaq.

 

Igennem en lille periode har Neqi leveret fersk lammekød til Pilersuisoq i Narsaq, og nu tilbydes medarbejderne fra Pilersuisoq og Polaroil også varme retter til frokost.

Kunderne i Narsaq har gennem en periode haft mulighed for at nå at købe en pakke kød med hjem til aftensmaden eller en pakke med grønlandsk pålæg fra køl.

- Lammesmåkød, hakket lammekød, lammebov og lammekøller har især været populære. Butikschefen i Pilersuisoq og Neqi’s slagter kigger dog løbende på at variere udbuddet, og i april måned har vi leveret for omkring 6000 kroner fersk kød, oplyser fabrikschef i Neqi A/S, Ole Vestergaard.

På det seneste har man også udvidet samarbejdet til også at inkludere mad fra Neqi’s kantine, således at de ansatte hos Pilersuisoq og Polaroil i Narsaq tilbydes en varm ret eller smørrebrød på lige fod med Neqi’s ansatte.

Derudover leveres et antal varme retter og pakker med smørrebrød til salg via butikken.

- Tilbagemeldingerne på den varme ret og smørrebrødet lyder på at der er generel tilfredshed med denne mulighed, men at der ønskes mere sovs. Så det kigges der på, siger Ole Vestergaard.

Det ferske kød går også godt, oplyser butikschef i Pilersuisoq, Thomas Kristoffersen.

- Kunderne har efterhånden lært, at vi har fersk lammekød fra Neqi A/S, så de kører rigtig fint med dem, siger Thomas.

Holdbarheden og forsendelsestiden gør det umiddelbart svært at udvide til andre steder på kysten, men Neqi A/S arbejder på at finde en løsning.

neqi-varer-630px-1.jpg 

Kantinemedarbejder i Neqi, Malvine Nathanielsen gør maden klar til Pilersuisoq, og medarbejderne fra Pilersuisoq på nederste billede henter.

 neqi-varer-630px-2.jpg

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl