50 nye medarbejdere i Neqi A/S

I går faldt de sidste brikker på plads til slagtesæsonen 2021, da 50 nye medarbejdere blev instrueret. Der har ligget et stort arbejde med at skaffe så mange medarbejdere på én gang.

1.jpg

I samarbejde med Majoriaq i Narsaq er det endnu engang lykkes at skaffe mange nye medarbejdere på én gang. I går tirsdag den 14. september blev de nye medarbejdere så instrueret i Neqi’s hygiejneregler, procedurer og sikkerhedsregler og fik udleveret gummistøvler mv.

- En del har arbejdet her før, andre er helt nye. Kantinepersonalet planlægger bespisningen af så mange mennesker og teknikerne farer rundt og sikrer, at alle bånd og maskiner er velsmurte og alle frost-og kølerum kører optimalt. Samtidig er vores landgangsfartøj, Viking II, sejlet til Igaliku Kujalleq for at afhente de første 600 lam og får, og så vil det køre med slagtning af 750 dyr om dagen i de næste 6 uger, indtil Viking II henter de sidste i Tasiluk og vi så har slagtet op imod 21.000 lam og får, oplyser Ole Vestergaard, direktør i Neqi A/S.

Udover slagtningen har Neqi også modtaget de første sendinger kartofler, som man er ved at sortere og pakke, ligesom der sideløbende skal sikres forsyninger til de byer, som ikke har skibe hele vinteren.

De nye medarbejdere er fuldtidsansatte for de næste 6 uger.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl