Neqi og Pisiffik om udvikling af nye produkter

Begge parter får noget ud af det, og kunderne får flere produktvarianter at vælge imellem. Det er resultatet af det tætte samarbejde mellem Pisiffik A/S og Neqi A/S.

neqi-lammemoerbrad-300p.jpg
Lammemørbrad, en ny produktvariation,
der ikke tidligere har været tradition for
at producere hos Neqi A/S.

Nye forbrugervaner og nye tider fordrer nytænkning. Det har Pisiffik A/S og Neqi A/S sammen taget på sig som en opgave, og resultatet er en række nye produkter, som kunderne nu kan købe hos Pisiffik A/S, der har detailbutikker i seks byer langs vestkysten. Kunderne får flere valgmuligheder, mens nye produkter og produktionsmåder giver medarbejderne i slagteriet i Narsaq erfaringer, især efter renoveringen af slagteriet i 2013, der gav mulighed for mere varieret produktion end tidligere.

Samarbejdet startede for alvor i efteråret 2014. Pisiffik A/S’ ønskeseddel indeholdt syv punkter. De seks af dem har Neqi A/S for længst sat i produktion, og de har været til salg i Pisiffik A/S’ butikker fra i begyndelsen af marts måned. Målet var på den ene side at få tilført mere værdi til de produkter, der sælges via Pisiffik A/S’ butikker, og på den anden side, at det bliver en god produktion og forretning for Neqi A/S.

Klik her for at læse mere i det nye nummer af Paartoq.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl