’Jonathan Prisen’ for sjælden høj dedikation

HRD-konsulent i KNI, Najaaraq Thorin, modtog i dag ’Jonathan Prisen’ for sit store og faglige engagement i virksomheden.

Jonathan Motzfeldt Fonden har netop uddelt ’Jonathan Prisen’, og valget er i år faldet på Najaaraq Thorin, der blev ansat som HRD-konsulent i KNI A/S i oktober 2018, og som i oktober 2019 fik yderligere opgaver herudover, nemlig da hun blev ansvarlig for KNI´s CSR relaterede aktiviteter.

Prisoverrækkelsen fandt sted på KNI´s Servicecenter i Sisimiut.  Najaaraq´s familie og alle KNI medarbejdere i Sisimiut var inviteret til arrangementet.

- Det var en stor oplevelse, og jeg er meget stolt over at blive valgt. Opmuntringsprisen forpligter, både for min fremtid men også for mit arbejde. Jeg vil altid mindes prisen for alle de positive opgaver, jeg har i vente, fortæller en glad Najaaraq Thorin.

Najaaraq er professionsbachelor i international handel og markedsføring fra University College Nordjylland, og blev også CSR-manager for KNI A/S sidste år.

Noget af det, som Najaaraq på kort tid har været med til at løfte, er KNI’s interne lederuddannelse AQUTSISUNNGORNIARNEQ, udvikling af medarbejdernes kompetencer og et positivt arbejdsmiljø. Men hun beskrives også som en venlig og smilende person, der ikke gør forskel på nogen, hun er glad og inspirerende og er sproglig velbevandret. Samtidig har hun nysgerrigheden på plads og rummer også den vilje, som skal til for at følge med i den hastige udvikling.

- Det vækker stor respekt, at Najaaraq er godt på vej til at gøre karriere indenfor innovativ medarbejderledelse i store organisationer, som vil komme det grønlandske samfund til gavn, sagde formanden i bestyrelsen for Jonathan Motzfeldt Fond Karen Motzfeldt bl.a. i sin tale.

Bestyrelsen for Jonathan Motzfeldts Fond har på bestyrelsesmødet den 26. februar 2015 indstiftet ”Jonathan Prisen”, og prisen uddeles fortrinsvis til unge mennesker, som har gjort en ganske ekstraordinær indsats, eller som har ganske exceptionelle evner eller talent.

Prisen skal, med Jonathans egne ord ved indstiftelsen af Jonathan Motzfeldts Fond, tjene modtageren til opmuntring. Prisen er på DKK 50.000 og et diplom blev overrakt til Najaaraq Thorin.

 

najaaraq-nersornaaserneqartoq-630px-02.jpg

Talerperlermiit: Marie, Najaaqqap arnaa, Najaaraq, Angutimmarik Najaaqqap uissaa, Angutimmariullu arnaa Johanne Lange. Meeqqat tassa Najaaqqap Angutimmariullu marluliaataat Avaruna aamma Qivioq.

 

najaaraq-nersornaaserneqartoq-630px-04.jpg

Koncernchefen ønsker Najaaraq tillykke og takker bestyrelsen for Jonathan Motzfeldts Fond for at have været opmærksom på KNI A/S iblandt mange virksomheder i landet.

 

najaaraq-nersornaaserneqartoq-630px-03.jpg

 

najaaraq-nersornaaserneqartoq-630px-05.jpg

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl