Suleqatigut 12-it Aqutsisunngorniarneq naammassivaat

 

I fredags gennemførte 12 af vores kollegaer KNI’s interne lederuddannelse Aqutsisungorniarneq. 

 CEO Jeppe Jensen holdt en tale for de nye ledere, da de fik deres diplomer under receptionen på Servicecenteret. 

”Det er en festdag i dag, og det er først og fremmest jer der har gennemført Aqutsisunngorniarneq vi er kommet for at fejre. Et kæmpestort tillykke til Jens, Erna, Jørgen, Rita, Hanne J, Najannguaq, Ole, Heidi, Rassi, Najakkuluk, Hanne K og Jonna. I skal vide at vi både er glade og stolte over at I har taget udfordringen op, og gennemført uddannelsen. 

Vi fejrer også at KNI og det grønlandske samfund i det hele taget har fået 12 ledere eller potentielle ledere, som vi håber alle er klar på at tage udfordringerne op, med den sjove, spændende men også nogle gange svære disciplin som man kalder ledelse. 

I vores CSR-politik beskriver vi bl.a. at vi i vores arbejde med samfundsansvar prioriterer at øge kompetenceniveauet for medarbejdere i KNI og generelt i Grønland. Vi vil udbyde kvalitetsuddannelser så vi løbende får uddannet og vedligeholdt kompetencerne for vores medarbejdere, så vi følger med udviklingen og kan løse de opgaver der er nødvendige for KNI og det grønlandske samfund. Det er Aqutsisunngorniarneq et glimrende eksempel på, og I er forbilleder for os alle. 

KNI har et kæmpe ansvar for at rigtig mange i dette land kan få hverdagen til at fungere, og kravene til os er rigtig store. Vi er godt i gang med at udarbejde en ny strategi og retning for KNI, og som vil ændre mange ting i virksomheden – ikke mindst måden vi gør tingene på. Flere af jer har allerede været involveret i processen, og det er jer alle som skal være med til at realisere vores vision om et endnu bedre KNI fremover. 

Til sidst så vil jeg endnu en gang ønske jer hjerteligt tillykke med gennemførelsen af uddannelsen – I kan være rigtig stolte af jer selv. Og så vil jeg gerne have lov til at overrække jer diplom som bevis for, at I har gennemført Aqutsisunngorniarneq og bestået eksamen.” 

Stort tillykke til alle de nyudklækkede Aqutsisut :)

lederuddannelse-2022-2.jpg
Aqutsisunngortut saamimmiit/ De nye ledere er fra venstre: Rasmus Frederiksen, Hanne Jensen, Jonna Petersen, Najakkuluk Olsen, Najannguaq Møller, Heidi Ramsøe, Hanne Kreutzmann, Ole Løvstrøm, tunuani naammassisut sinerissamiit peqataasut/De øvrige dimittender der deltager via Teams: Jørgen Mørch, Jens Kleist Østergaard, Erna Fontain, Rita Christensen.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl