Rudolf Kleemann (Ruula) fik overrakt fortjenstmedalje i sølv

Rudolf Kleemann med sine søskende.

 

Vores kollega Ruula, Rudolf Kleemann, som arbejder på KNI Pilersuisoq´s pakhus i Upernavik fik i dag d. 10. januar 2019 overrakt Hendes Majestæt Dronning Margrethe II´s Fortjenstmedalje i sølv

Rudolf blev ansat ved KGH d. 1. februar 1978. Først som havnearbejder og sidenhen på hovedlageret i Upernavik, hvor han fortsat arbejder den dag i dag.

Det er KNI´s HR chef Mikol Poulsen som overrakte fortjenstmedaljen og hun holdt en tale, hvor hun bl.a. sagde:

Kære kollega Rudolf Kleemann, Ruula, jeg ved, allerede dengang indstillingen blev lavet, havde du dine nu afdøde forældre i tankerne, og jeg er sikker på, at du også i dag har dem i tankerne. Det er godt, at dine søskende og den øvrige familie kan være tilstede her i dag.

Du gør ikke stort ud af dig selv, og går stille med dørene. Det har jeg selv lagt mærke til. Men ikke desto mindre værdsætter du at opgaverne skal gøres ordentligt. Og du står ikke tilbage med at markere, når du mener, at tingene skal gøres på en anden måde.

Du går altid på arbejde, og træder også til, de gange, hvor du bliver kontaktet, selvom du holder ferie. Det viser hvor meget du er dedikeret til dit arbejde. Du viser til stadighed et stort ansvarsfuldhed, ikke blot på pakhuset, men også i butikken, efter behov.

Ruula, med stort tak for dit engagement på vores arbejdsplads og din måde at være medborger på, vil jeg overrække denne fortjenstmedalje, sådan som vi er blevet bedt om fra Hendes Majestæt.

 

rudolf-630-01.jpg

 Rudolf Kleemann.

rudolf-630-02.jpg

 Rudolf Kleemann og KNI´s HR chef Mikol Poulsen.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl