Foreningen Qullissat´s venner i Ilulissat bliver støttet af KNI A/S i deres bestræbelser for at holde den nedlagte kulmineby rent og ryddeligt

KNI A/S sponsorerer foreningen Qullissat´s venner i Ilulissat med at sænke prisen for en ATV med anhænger kraftigt ned med ca. DKK 40.000, mod at foreningen selv betaler DKK 20.000.

Foreningen vil benytte ATV´en med at holde ren og ryddeligt i den nedlagte kulmineby Qullissat.

"Da Hans Kristian Olsen fra foreningen kontaktede KNI A/S og fortalte om deres projekt at rydde op i Qullissat og at de i denne forbindelse havde brug for en ATV med en anhænger, besluttede vi prompte med at støtte foreningens initiativ, ved at tilbyde dem en kraftig nedsættelse af prisen for en ATV, som de køber via KNI A/S.

Den nedlagte kulmineby Qullissat bliver hver sommer besøgt af flere og flere borgere fra hele kysten. Foreningen Qullissat´s venner i Ilulissat bruger mange kræfter på at holde sommerstævner på stedet.

Da renholdelse er noget som harmonerer med KNI A/S´ CSR relaterede aktiviteter er vi glade for, at kunne støtte en aktiv forening i deres forehavende." siger adm. direktør i KNI A/S Peter Grønvold Samuelsen.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl