Ny Kædedirektør til Pilersuisoq

KNI A/S har ansat Brian Weuge Chemnitz (48) som Kædedirektør for Pilersuisoq, som har 64 butikker og knap 600 medarbejdere.

Brian Weuge Chemnitz tiltræder sin nye stilling pr. 1. juni 2020.

Brian Weuge Chemnitz har i mere end 20 år arbejdet i detailbranchen i Grønland. Han har været indkøbschef i KNI A/S i de seneste 1 ½ år og bestridt forskellige ledende stillinger i Pisiffik og Brugseni og boet forskellige byer i Grønland.

Stillingen som Kædedirektør i Pilersuisoq blev ledig, da Kædedirektør Niels Andersen pludselig afgik ved døden i februar 2020.

Koncernchef Peter Grønvold Samuelsen, KNI A/S, udtaler:

“Vi har hos Brian fundet den rette person med de nødvendige kompetencer, erfaring, værktøjer og ikke mindst indsigt i det grønlandske samfund, som vi kan drage nytte af i forhold til videreudvikling af Pilersuisoq.

KNI´s servicekontraktforbundne vareforsyningspligt er udfordret på mange kanter og leder, især på grund af urbanisering. Det betyder, at Pilersuisoq får sværere at opretholde sit omsætningsniveau og dermed et indtjeningsniveau, som er nødvendigt for at vedligeholde et tidssvarende produktionsapparat, hvis ikke vi tilpasser os til situationen og være langt mere i offensiven end vi har formået hidtil.”

Den nye Kædedirektør Brian Weuge Chemnitz, Pilersuisoq, udtaler:

”Det er med en enorm glæde og store forventninger, at jeg tiltræder jobbet som Kædedirektør i Pilersuisoq. Det er et spændende tidspunkt, hvor vi i de kommende år i høj grad vil fokusere på at adressere de udfordringer, som virksomheden står overfor, så vi kan sikre den fornødne videreudvikling af Pilersuisoq til gavn for både vores kunder og medarbejdere og ikke mindst det Grønlandske samfund.

Jeg ser frem til samarbejdet med en masse dygtige og engagerede medarbejdere i det meste af Grønland, som hver dag yder en stor indsats i butikker og lagre på hele kysten.”


Peter Grønvold Samuelsen
Adm. direktør
KNI A/S

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl