KNI A/S tildeler opmuntringspris

Fotograf: Leiff Josefsen

 

Hvert år overrækker KNI A/S en ckeck med et beløb på DKK 5.000 til en dimittend iblandt de "nyudklækkede" bachelorer fra Ilisimatusarfik. Dette skete også i dag.

Uddannelse er en af de vigtigste drivere for udvikling i et samfund, og netop derfor ser vi det som vigtigt til stadighed at opmuntre til uddannelse og videreuddannelse.

I forbindelse med dimissionsfesten overrakte bestyrelsesformand Lars Borris Pedersen på vegne af KNI A/S opmuntringsprisen.

I år gik KNI A/S´ opmuntringspris til Nivi Pedersen, som fik den højeste gnst. karakter i bachelor fra afdelingen for sprog, litteratur og medier.

Lars Borris Pedersen:
"Det er mig en glæde, at jeg - på vegne af KNI A/S – kan give en opmuntringsprisen til dig for den højeste gennemsnitskarakter på bachelorniveau på Ilisimatusarfik i år.

For KNI A/S er uddannelse vigtig. Uddannelse er vejen frem, for den er med til at højne levestandarden. Uddannelse skaber derfor værdi for samfundet, og den værdi kommer alle til gode.
Det gør den uanset hvilket område uddannelsen dækker.

Opmuntringsprisen fra KNI A/S går traditionelt til den studerende, der har opnået den højest gennemsnitlige karakter, på bachelor niveau. Det gør den fordi at KNI A/S ønsker at vise, at vi støtter den studerende, som via sine handlinger viser, at det er muligt at yde sit bedste for at opnå det bedste resultat.

Jeg er derfor glad for, at jeg på vegne af KNI A/S kan stå her i dag og overrække opmuntringsprisen til dig, Nivi Pedersen.

Fra KNI ønsker vi dig tillykke med det flotte resultat, og vi ønsker dig god vind fremover i din erhvervskarriere."

nivi-pedersen-630px-02.jpg

Fotograf: Sofie Geisler

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl