De første købmænd på uddannelse har nu fået deres eksamensbeviser

Niuertunngorniartut-naammassisut-2017-14-630px.jpg

 KNI A/S startede på købmandsuddannelsen sidste år i august 2016, og et hold blev startet med  12 deltagere.

Alle deltagerne var til eksamen i går, og alle bestod, og i den anledning blev der i dag den 27. februar 2017 uddelt beviser for gennemført uddannelse på servicecenteret i Sisimiut.

KNI´s købmandsuddannelse varer i alt 9 måneder, og under forløbet har deltagerne bl.a. 3 teoriophold på servicecenteret i Sisimiut. Imellem teoriopholdene får deltagerne opgaver tilsendt elektronisk, som de skal løse sideløbende med deres respektive stillinger.

Alle deltagerne har flere års erfaring i butiksarbejdet enten i bygderne eller byerne, og de fleste har i flere år arbejdet som købmænd. Derfor er butiksdrift ikke et nyt begreb for dem, men under deres uddannelse har de arbejdet indgående med forskellige teorier om ledelse, planlægning, indgående købmandskab, vurderinger og motivation.

Peter Grønvold Samuelsen, CEO, KNI A/S:

-  I forbindelse med, at KNI A/S står overfor forskellige udfordringer i fremtiden har vi igangsat kompetenceudvikling af både ledere og ansatte gennem Taqqissuut.

-  Og i den forbindelse er uddannelsesprogrammet Niuertunngorniarneq en stor del af strategien. Nu har alle vores 12 dygtige deltagere bestået deres uddannelse, og det er de nyklækkede købmænd stolte over og KNI er ganske tilfreds med resultatet. Et vigtigt element under vores kompetence udviklingsprogrammet er, at vi kontinuerligt forbedrer vores kundeservice.

Niuertunngorniarneq pillugu annertunerusumik uani paasisaqarsinnaavutit: goo.gl/n0pgR0

 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl