MBA-ngortut nutaat

Administrerende direktør i KNI A/S Peter Grønvold Samuelsen og IT chef Anders Gregers Ratzow kan nu sætte MBA på deres visitkort.

De to har gennemført Executive MBA Arctic forløb i perioden april 2017 til august 2019.

Anders og Peter skulle således rejse 12 gange til Nuuk for at deltage i forelæsningerne og dertil skulle de læse en bunke bøger og andet læsestof forud for hver modulophold i Nuuk.

De har således forud for de kunne kalde sig MBA`ere komme igennem 11 modulophold, aflevere 9 eksamensopgaver, aflevere en tværfaglig skriftlig opgave, som de bagefter skulle eksamineres for, aflevere en stor CBA afhandling, som de bagefter skulle eksamineres for, og endelig skrive MBA afhandling, som de bagefter også skulle eksamineres for. De hele foregik i de seneste 2 år mens de passede deres krævende fuldtidsjob som henholdsvis IT chef og Koncernchef i KNI A/S.

Det første hold på MBA Arctic som startede sammen med Anders og Peter var på i alt 17 personer, og 9 personer heraf blev MBA´ere onsdag d. 28. august 2019.

Hvad er MBA?

En MBA - Master of Business Administration - er en af verdens mest respekterede videregående lederuddannelser og henvender sig til dem, der vil være morgendagens store ledere. MBA uddannelse er en masteruddannelse på kandidatniveau målrettet nuværende og kommende ledere samt specialister. MBA giver en solid anvendelsesorienteret uddannelse i generel virksomhedsledelse med indsigt i teorier og metoder til at analysere og forbedre virksomhedens eller organisationens strategi, performance og konkurrenceevne. Uddannelsen bidrager endvidere til ens personlige udvikling og åbner muligheden for et karriereforløb på topniveau.

Business Institute:
”Det er vores klare overbevisning, at det er udenfor komfortzonen, at ledere for alvor flytter sig og udvikler de kompetencer, som er nødvendige i det 21. århundrede.”

En MBA uddannelse kan påvirke ens opfattelse af, hvad der skal til for at være topleder i det turbulente forretningsmiljø og hvilken lederuddannelse, der kan føre dig til tops. I MBA uddannelse bliver du provokeret og udfordret. Du bliver inspireret til at reflektere over, hvordan du som topleder, kan navigere og lede virksomheden med udgangspunkt i fremtiden, men handler i nuet.

Der er store krav og mega forventninger til ledere på topniveau:

”Siden årtusindeskiftet har betingelserne for at drive virksomhed med succes ændret sig drastisk, og kravene til toplederens kompetencer og mindset er skærpet markant. Det transparente og turbulente overflodssamfund har gjort forretning til et nyt spil med nye regler, og der bliver nødvendig- vis nødt til at være tilsvarende nye MBA uddannelser målrettet træning og uddannelse af fremtidens topledere.

Forretningsmodeller, brands, produkter og arbejdsprocesser kan i dag blive devalueret på rekord- tid. Nye teknologier, samfundstendenser og ikke mindst nye konventionsbrydende brands og produkter kan lægge enhver virksomhed ned på ganske kort tid.

Kravene til ledelsen af virksomheden har ændret sig drastisk. Der er brug for at kunne andet og mere end best practise, klassisk management og simpel innovation."

 mba-nngortut-02.jpg

Det første hold på MBA Arctic som startede sammen med Anders og Peter var på i alt 17 personer, og 9 personer heraf blev MBA´ere onsdag d. 28. august 2019.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl