Lars Andersens 40 års jubilæum

Fra venstre Edel Lars’ kone, i midten Lars Andersen og til hans højre deltager deres barnebarn. 

 

Lars Andersen vores kollega gennem mange år i IT afdelingen fejles højtideligt hans 40 års jubilæum torsdag d. 29. oktober 2020 i Servicecenteret. 

Lars startede i KGH den 29. oktober 1980 i Qeqertarsuaq – dengang som en kontorlærling. Lars blev færdig med sin uddannelse i løbet af 2 år, og han var ansat straks i Qeqertarsuaq.

lars-andersen-630px-02.jpg

Lars har gennem årene haft ca. 10 forskellige stillinger både KGH og KNI, som er:

 • Kontorassistent
 • Handelsassistent
 • Handelsforvalterassistent
 • Handelsfuldmægtig
 • Afdelingsleder
 • Trafikleder
 • Driftschef
 • Bygdekonsulent
 • Driftkonsulent
 • IT Retail Manager
 • IT-Driftschef

Idag er Lars ansat som IT-Driftschef siden 1. juni 2016.

 

lars-andersen-630px-03.jpg

Vores Administrerende direktør Peter Grønvold Samuelsen holdt tale og lykønksede Lars med hans 40 års jubilæum med blandt andet kollegaers erindringer gennem flere år:

“Jeg kan fortælle om Lars, at han er en rar, imødekommende, hjælpsom og venlig. Jeg har været barn med ham i Qeqertarsuaq. Jeg har også studeret sammen med ham i Ikast Handelsskolen, og jeg har kun positive minder om ham, han er jo så hjælpsom og en et positivt menneske. Da han i 80´erne flyttede til Sisimiut begyndte vi at arbejde sammen, og jeg ved, at han altid har vellidt bland alle ansatte.” – Ane Marie B. Ingemann.

 

lars-andersen-630px-04.jpg

Flere billeder af Lars blev vist under sammenkomsten.

”Den 01-06-2016 blev Lars Andersen udnævnt som IT-driftschef og har siden stået for den daglige planlægning af IT-afdelingens operative opgaver. Lars Andersen kan man regne med, Lars sygedage siden 1998 og frem til i dag kan tælles på to hænder og Lars har vist sig som en helt igennem god kollega af den fineste kvalitet.” - Anders Gregers Ratzow.

Vores Administrerende direktør Peter Grønvold Samuelsen sluttede sin tale følgende:  

”Med disse ord bliver det bekræftet, at Lars er en god kollega, arbejdsom og én, der altid finder tid til at fortælle sjove historier, og der er mange der kan lide ham, han er jo så venlig og rar, og jeg er sikker på, at han lide sine kolleger.

Lars, hermed bliver din mangeårige indsats anerkendt, tusind tak og tillykke.”

Efter Peter’s tale, indledte Lars sin tale blandt andet sådan:

”Jeg har arbejdet i KNI i mange år, førhen under KGH. Jeg har været med til flere gennemførte organisationsændringer, i en så stor virksomhed. Sådan nogle aktiviteter gennemføres kun i samråd med medarbejdere der arbejder i sammenhold. Jeg har rejst meget i forbindelse med arbejdet og var tit væk fra familien. Uden min kones opbakning kunne jeg ikke have nået dette. Jeg har haft mange kollegaer, og har stiftet flere bekendtskaber gennem arbejdet. Jeg har også gennemført flere kurser/uddannelser, blandt andet som serviceguide og SISAK - daværende købmandsuddannelse. Jeg takker jer for et godt samarbejde gennem flere år.” 

Lars fortsætter sin tale med et smil: 

”For et par år siden fandt mit barnebarn ud af, at man fejres når man har arbejdet længe. Derfor spurgte hun mig hvornår jeg havde mit 25 års jubilæum, og jeg svarede at jeg allerede har nået 25 år i mit arbejde. Men jubilæet blev glemt og derfor blev jeg aldrig fejret. Efterfølgende forklarede jeg, at jeg om et par år skal nå at have arbejdet i 40 år, også sagde mit barnebarn: Bedstefar, hvis du bliver glemt til den tid, vil jeg tage ned til Servicecenteret og råbe ud på gangen hvordan de kunne have glemt min bedstefars 40 års jubilæum”.    

 

lars-andersen-630px-05.jpg

lars-andersen-630px-06.jpg

Lars – et stort tillykke til dig og din familie i forbindelse med dit 40 års jubilæum – og tak for din indsats gennem mange år :)

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl