KNI sponsorerer Qaanaaq Sport Club

Qaanaaq Sport Club spiller futsal, fra venstre: Erik Qaerngaaq, Jess Egon Nielsen, Dennis Nielsen, Aleqatsiaq Sadorana, David Jensen, Qisunnguaq Kristiansen og Henrik Nielsen.

 

Den lokale sportsforening Qaanaaq Sport Club motiverer til, at alle indbyggere dyrker mere sport og engagerer sig i forskellige tiltag, og KNI har besluttet sig for at støtte op omkring deres arbejde, så de arbejder under mere lempelige forhold.

Den lokale sportsforening Qaanaaq Sport Club modtog i går den 28. oktober 2020 nye sportstøj fra KNI, og købmanden i Qaanaaq, Larsigne Kvist, overrakte i Pilersuisoq butikken sportstøjet til foreningen på vegne af KNI.

Ud over to forskellige sæt sportstøj fik disse gode unge mennesker en fodbold, og alle blev meget glade for gaven.

- Det var en dejlig oplevelse at overrække gaverne, jeg kunne nemlig se, at de unge blev overrasket over gaverne og blev meget glade. De unge er meget talentfulde og kan nå langt i fremtiden, fortæller Larsigne Kvist meget begejstret. Larsigne holdt også en tale på vegne af CSR manager Najaaraq Thorin Lange:

- Jeg er som CRS manager i KNI glad for, at jeg kan give jer disse to sæt sportstøj både til, når I skal træne indendørs fodbold og når I skal spille kampe. Og Larsigne vil på vegne af alle i KNI aflevere tøjet til jer.
Jeg håber, at gaven kan være med til, at I i fremtiden kan træne mere kontinuerlig, og at I ligeledes vil gøre jeres bedste til forskellige kampe og opnå fine resultater, og at I ikke mindst vil engagere jer til at motivere alle indbyggere i Qaanaaq til at dyrke mere sport. Vi ser frem til et fremtidigt samarbejde, og vi håber på det bedste for jer.

 

Qaanaaq-Sport-Club-630px-02.jpg
Købmanden i Qaanaaq, Larsigne Kvist, holder en tale for Qaanaaq Sport Club under overrækkelsen af gaverne på vegne af KNI.

 

Qaanaaq-Sport-Club-630px-03.jpg
Qillaq Kristiansen, formanden i Qaanaaq Sport Club, viser det nye sportstøj.

 

Rejseholdet under Roadshowet til Qaanaaq havde bemærket disse unge talentfulde mænd som meget motiverede og talentfulde. Qaanaaq Sport Club tilbyder forskellige sportsgrene til indbyggerne og dermed opfordre til, at folk dyrker mere sport, foreningen tilbyder nemlig udendørs fodbold, indendørs fodbold, badminton samt håndbold. KNI ønsker at støtte sportsforeninger, som engagerer sig i et fælleskab og går op i folkesundhed samt sport i yderdistrikterne, og dermed gøre det  muligt, at der sker udvikling på disse områder.

Qaanaaq-Sport-Club-630px-04.jpg
Fodboldspillere fra venstre: Kragh Peary, Josef Petersen, Rasmus Kristiansen, Qillaq Kristiansen, Frederik Duneq.

 

Qaanaaq-Sport-Club-630px-05.jpg

Lørdag den 5. september 2020 var den administrerende direktør i KNI på besøg i Qaanaaq med sine medarbejdere, og efter et arrangement med indendørs fodbold lovede den adm. direktør, at der vil blive sendt sportstøj til dem som støtte til den nystiftede forening, Qaanaaq Sport Club, så de dermed kan varetage deres lokale arbejde med sport. Den tilkendegivelse er nu realiseret.

Qaanaaq-Sport-Club-630px-06.jpg
Fodboldspillerne iført deres nye to sæt sportstøj.

 

Qaanaaq-Sport-Club-630px-07.jpg
Qaanaaq Sport Club futsal med vores købmand i Qaanaaq Larsigne Kvist.

 

Qaanaaq-Sport-Club-630px-08.jpg
Fra venstre: Næstformand for Qaanaaq Sport Club Dennis Nielsen samt formanden Qillaq Kristiansen.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl