Samfundsansvar

Hvert år overrækker KNI A/S en check med et beløb på DKK 5.000 til en dimittend iblandt de ”ny udklækkede” bachelorer fra Ilisimatusarfik. Dette skete også i dag fredag d. 26. februar 2021.

KNI A/S’ næstformand for bestyrelsen Najaaraq Christiansen overrækker på vegne af KNI opmuntringsprisen til Michelle Linddal Skov Danielsen, som i dag kan kalde sig for bachelor i Kultur- og samfundshistorie.

For KNI A/S er uddannelse vigtigt. Uddannelse er vejen frem, for den er med til at højne levestandarden. Uddannelse skaber derfor værdi for samfundet, og den værdi kommer alle til gode. Det gør den uanset hvilket område uddannelsen dækker.

Opmuntringspræmien fra KNI A/S går traditionelt til den studerende, der har opnået den højeste gennemsnitlige karakter på bachelor niveau. Det gør den fordi KNI A/S ønsker at vise, at handelsvirksomheden ønsker at støtte den studerende, som via sine handlinger viser, at det er muligt at yde sit bedste for at opnå det bedste resultat.

Michelle, fra KNI ønsker vi dig tillykke for det flotte resultat, og vi ønsker dig god vind fremover i din erhvervskarriere.

kajumissaasiineq-630px-02.jpg

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl