KNI A/S støtter sporten 

ACR_logo_STOR-vektor.jpg

Arctic Circle Race
I år er det 20. gang, at et af verdens hårdeste langrendsløb, Arctic Circle Race, gennemføres i Sisimiut. Løbet afvikles fra den 1. april til og med den 3. april, hvor deltagerne skal tilbringe tre dage og to nætter i baglandet.

Rekordmange deltagere vil i år løbe på 160 km eller 100 km strækningen. 223 kommer med, heriblandt Hans Kongelige Højhed, Kronprins Frederik. Deltagerne kommer fra 13 lande; Australien, Estland, Færøerne, Frankrig, Tyskland, Sverige, Letland, Norge, Schweiz, Storbritannien, USA, Danmark samt Grønland.

Som hovedsponsor for Arctic Circle Race er vi rigtig stolte af, at være med til at fremme frivilligheden og udvikle talenter som kan bringe Grønland på landkortet i internationale sammenhænge.

Følg ACR her: www.acr.gl 

 

knqk.jpg.jpg

Avannaata Qimussersua
Grønlandsmesterskaber i hundeslædevæddeløb - Avannaata Qimussersua – bliver gennemført i Uummannaq i dagene 31. marts (børn) og den 2. april 2016 (voksne). I alt 33 hundeslæder fra 21 forskellige steder, og som har været med i kvalifikationskampe i syv forskellige steder kommer til Uummannaq for at være med i Avannaata Qimussersua.

Grønlandsmesterskabet for de voksne strækker over en rute på 40 km, der bliver gennemført på isen omkring Uummannaq den 2. april 2016. Til børnenes GM den 31. marts vil der være 19 deltagere, og de skal køre en strækning på mellem 10-15 km.  

Med et årligt sponsorat til Avannaata Qimussersua er KNI A/S stolt af at støtte en vigtig del af vores historie, og som fortsat er en uundværlig del af erhvervslivet i bygder og byer i Nord- og Østgrønland. 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl