KNI skifter leverandør til sine 64 Pilersuisoq butikker

KNI’s aftale med Dagrofa om dagligvarer til Pilersuisoq udløber med udgangen af i år, og årsskiftet markerer samtidigt overgangen til en ny leverandør. 

Pilersuisoq kædedirektør, Brian Weuge Chemnitz: ”Vi har haft vores hovedleverandøraftale i udbud og har på den baggrund valgt at indgå en ny aftale med Arctic Import og Reitan Distribution A/S”.

”Vi ved, at vores kunder stiller høje krav til pris og kvalitet. Derfor skal vi altid sikre, at vores varesortiment både er af god kvalitet, og at prisen er billigst muligt”, siger Kædedirektør Brian W Chemnitz.

Med en 5-årig aftale med Arctic Import og Reitan Distribution giver Pilersuisoq sine kunder adgang til REMA 1000’s sortiment – hvor mange af varerne har vundet testen, Bedst til Prisen.

 ”REMA 1000 har i de sidste tre år i træk været kåret som Danmarks bedst omtalte varemærke, hvilket netop skyldes deres gode kvalitetsvarer til fornuftige priser, og deres høje miljøstandarder. Kombineret med Arctic Imports store grønlandserfaring (siden 1978) mener jeg, vi vil stå på en stærk platform i vores forsyning af dagligvarer til vores kunder – og vi ser frem til at udrulle varesortimentet i løbet af første halvår 2021”, afslutter Brian Weuge Chemnitz.

”Aftalen med KNI er en stor milepæl for os, og vi er selvsagt glade for, at vi har vundet udbuddet. Aftalen er for Arctic Import den foreløbige kulmination på vores mangeårige arbejde i retning af at blive den foretrukne leverandør til dagligvarekæder på det nordatlantiske marked. Her har vi de seneste år opnået stor fremgang og står stærkt både på det islandske og færøske marked, og med aftalen med KNI får vi en bredere distribution også i Grønland.” siger adm. direktør Thomas Hjort fra Arctic Import.

Også hos Reitan Distribution er der glæde over, at det mangeårige samarbejde med Arctic Import omkring det nordatlantiske marked nu styrkes med endnu en stor og længerevarende aftale. Indkøbs- og salgsdirektør Merete Kjærgaard er godt i gang med at forberede sig på opgaven i samarbejde med Arctic Imports medarbejdere: ”Vi ser meget frem til at starte leveringerne til Grønland via Arctic Import, hvor vi gennem mange års samarbejde kender vigtigheden af leveringssikkerheden. Vi er i fuld gang med planlægningen, så vi kan blive klar til 1. januar.”

Uummannaq-nybutiksdesign-2018-630px-02.jpg

OM ARCTIC IMPORT A/S

Arctic Import er en del af Arctic Group koncernen, som er en familieejet koncern med over 100 medarbejdere. Virksomheden har udviklet sig til at være en af de stærkeste private koncerner i Grønland med et bredt sortiment indenfor kolonialvarer til købmænd, restauranter og skibe samt dagligvarer og udvalgsvarer til offentlige og private virksomheder. Arctic Import har gennem årene styrket kompetencerne og services og opererer i hele Nordatlanten

OM REITAN DISTRIBUTION A/S

Reitan Distribution A/S er Danmarks største leverandør til convenience-sektoren og er datterselskab af REMA 1000 Danmark A/S, som er del af Norske Reitangruppen, der i 2019 havde en totalomsætning på 97 milliarder norske kroner.

Reitan Distribution A/S leverer varer til REMA 1000 og andre kæder inden for dagligvare- og conveniencebranchen, og med udgangspunkt fra kontor og centrallager i Horsens (plus lagre i Vejle og Avedøre) servicerer Reitan Distribution på daglig basis flere end 900 butikker og benzinstationer over hele Danmark.

Missionen er at levere et stærkt varesortiment og effektive koncepter, der skaber konkurrencekraft til partnerne med udgangspunkt i et effektivt distributionsapparat.

Udover REMA 1000 har virksomheden partnerskaber med kæder som 7-Eleven, Circle K, OK Plus og BFI.

De seneste år har Reitan Distribution A/S oplevet en markant vækst som følge af REMA 1000s fremgang på det danske marked. Omsætning var sidste år 15,4 milliarder danske kroner.

 

 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl