Uddeling af julekurve fra KNI A/S

KNI A/S uddelte julekurver i dag på Vinter Solhvervs dagen d. 21. december 2017 til ofrene fra Nuugaatsiaq og Illorsuit. Julekurvene indeholder en række julelækkerier og andre fornødenheder. Et gavekort fra Kalaallit Røde Kors har også fundet vejen til julekurven.- Det er så dejligt, at kære medborgere som i den grad blev overrumplet af ekstreme naturkræfter - på årets korteste dag – trods alt fik grund til at trække på smilebåndene, siger administrerende direktør i KNI A/S, Peter Grønvold Samuelsen om uddelingen.

KNI A/S overrakte ca. 80 julekurver til en værdi af omtrent DKK 80.000. Gavekort som Kalaallit Røde Kors har lagt i vores julekurver har en værdi på DKK 151.500.

I Uummannaq, Aasiaat og andre bygder, hvor tsunami ofrene nu bor, havde folk mulighed for at afhente deres julekurver og gavekort I dag på årets korteste dag kl. 10:00-11:00 i Pilersuisoq butikker. Borgere som er flyttet til steder, hvor der ikke findes Pilersuisoq butik fik ikke julekurver, til gengæld fik de også overrakt pengebeløb.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl