Ny HR-chef i KNI

KNI A/S har fået ny HR-chef, og det er et velkendt ansigt der starter i stillingen pr. 1. januar 2022.

Kista Kreutzmann, der i dag er afdelingschef for KNIs lønafdeling – og har været konstitueret HR-chef siden september – er blevet valgt som den nye HR-chef for koncernen.

Administrerende direktør Jeppe Jensen udtaler: Jeg er glad for at Kista har takket ja til rollen som HR-chef. Kista er dygtig leder og er respekteret blandt kollegaerne for sin faglighed og personlighed. Kista har som konstitueret HR-chef, arbejdet for en mere åben og tilgængelig HR-afdeling, og skal stå i spidsen for en fortsat udvikling af HR-området til gavn for medarbejderne i KNI.

Kista kommer fra Maniitsoq, hvor hun i mange år har beskæftiget sig med forskellige økonomifunktioner inden hun bevægede sig ind på HR-området. Kista har været ansat i KNI sammenlagt 20 år, og har i den tid bestridt en række lederroller i selskabet bl.a. som afdelingsleder i bogholderi og lønafdeling samt souschef i HR-afdeling.

”Jeg er beæret over, at blive valgt som HR-chef i KNI og glæder mig til, sammen med mine kollegaer i HR, at tage fat på de mange opgaver som venter forude, og bidrage til den udvikling KNI står overfor” siger Kista Kreutzmann.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl