Fortjenstmedalje til respekteret kollega i KNI

7. november 2017, har KNI overakt på vegne af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II´, en fortjenstmedalje i sølv for en tro arbejdsliv i statens tjeneste, til vellidt og respekteret kollega, Frederik Kristiansen, "Fari".

Fortjenstmedalje i sølv blev overrakt ved en sammenkomst, til den mangeårige medarbejder i KGH/KNI for hans tro tjeneste i KGH og KNI i 40 år.

Frederik Kristiansen havde jubilæum i KGH/KNI i maj 2017, og har arbejdet i Tasiusaq ved Upernavik, og Uummannaq i størsteparten af tiden. Han er fortsat i fuld vigør og fortsat arbejder i KNI´s pakhus i Uummannaq.

Den fornemme påskønnelse blev overrakt til Frederik Kristiansen af KNI´s administrerende direktør Peter Grønvold Samuelsen.

- Frederik Kristiansen har i længere perioder været tillidsmand blandt sine kollegaer, og han er fortsat aktiv i arbejdet omkring arbejdsmiljø. Det bevidner om, at han ikke blot tænker på sig selv, men ihærdigt arbejder for, at kollegaerne bliver respekteret og hørt i virksomheden, sagde Peter Grønvold Samuelsen, blandt andet under sin tale til jubilaren.

Udfordret af handelsforvalter
Fari blev født d. 30. maj 1962 på sygehuset i Upernavik. Dengang boede familien i bygden Tasiusaq.

Mens Fari stadig var elev på skolen blev han af daværende handelsforvalter Jørgen Nielsen opfordret til at komme på arbejde i KGH butikken. Det var 4. maj 1975.

Efter næsten 5 år at have arbejdet i Tasiusaq har handelsforvalteren sørget for, at Fari fik ansættelse i KGH i Uummannaq, da familien valgte at flytte til Uummannaq.

Fari har i løbet af sit lange arbejdsliv arbejdet sammen med mange kollegaer, og han har altid i sit arbejde haft fokus på det, han er blevet lært da han begyndte at arbejde, nemlig, at man skal være flittig, loyal for arbejdsgiveren og chefen, og deltage i arbejdsrelaterede kurser.

medalje overrækkelsen fandt sted på det hyggelige museum i Uummannaq med tilstedeværelse af Frederiks store familie og kollegaer. Hvor Jens Gustav Levisen fra Maniitsoq gav numre i løbet af arrangementet. Frederik Kristiansen er gift, har 2 børn og 9 børnebørn.

fari hjemmeside2.jpg

Hjemmeside3.jpg

 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl