Fortjenstmedalje til vellidt kollega

17. november 2017, har KNI overakt på vegne af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II´, en fortjenstmedalje i sølv for en tro arbejdsliv i statens tjeneste, til vellidt kollega, Karl Petersen.

Fortjenstmedalje i sølv blev overrakt ved en sammenkomst, til den mangeårige medarbejder i KGH/KNI for hans tro tjeneste i KGH og KNI i 40 år.

Karl Petersen havde 40 års jubilæum i KGH/KNI den 8. november 2017 og modtager i dag den fornemme fortjenstmedalje i Niaqornaarsuk.

Den fornemme påskønnelse blev overrakt til Karl Petersen af KNI´s administrerende direktør Peter Grønvold Samuelsen.

Fra salterleder til kontoret
Fra salterleder til købmand og kontormand. Det er det Karl Petersen har været igennem arbejdsmæssigt i det 40 år, han har tjent KGH og KNI.

Som nævnt, så starter Karl Petersen sin karriere i KNI som salterleder, i Niaqornaarsuk i 1976. I 1980, blev han hevet ind på kontoret, fordi han var dygtig til dansk og begyndte som kontormand. Efter to år på kontoret, begyndte han sin købmandsuddannelse i Niaqornaarusuk og blev sendt til Kitsissuarsuit året efter. Han blev færdiguddannet i 1984 og drog hjem til Niaqornaarsuk i 1985 og har fungeret som kontormand siden dengang.

Han tager sit arbejde seriøst, er hjælpsom og har mange andre kvalifikationer. Udover sit arbejde på kontoret, hjælper han gerne i butikken, ude i tanken og lageret. Han sørger også for at holde fryselageret ryddeligt.

Et af Karl Petersen kendetegn er at han er et munter og sjov, og giver sin kollegaer at smile og grine noget af hvert eneste dag.

KNI A/S ønsker Karl Petersen og hans familie tillykke med fortjenstmedaljen.

Karl-Petersen-web1.jpg

Karl-Petersen-web2.jpg

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl