KNI tildeler opmuntringspris

Hvert år overrækker KNI en opmuntringspris til den dimittend iblandt nyudklækkede bachelorer i Ilisimatusarfik, der har opnået den højest gennemsnitlige karakter. I år har to dimittender fået det samme karaktertal i gennemsnit, derfor får de hver især opmuntringsprisen på 5.000 kr.

Uddannelse er en af de vigtigste drivere for udvikling i et samfund, og netop derfor ser vi det som vigtigt til stadighed at opmuntre til uddannelse og videreuddannelse. Uddannelse er vejen frem, for den er med til at højne levestandarden. Uddannelse skaber derfor værdi for samfundet, og den værdi kommer alle til gode. Det gør den uanset hvilket område uddannelsen dækker.

Opmuntringsprisen fra KNI går traditionelt til den studerende, der har opnået den højest gennemsnitlige karakter, på bachelor niveau. Det gør den fordi vi ønsker at vise, at vi støtter den studerende, som via sine handlinger viser, at det er muligt at yde sit bedste for at opnå det bedste resultat.

De to studerende, der begge har opnået den højest gennemsnitlige karakter i år, er Christina Herlufsen Geisler (til venstre) samt Tukummeq J. Hansen. De fik overrakt opmuntringsprisen af Svend Hardenberg, bestyrelsesformand i KNI.

Vi ønsker alle dimittender et stort tillykke :)

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl