KNI A/S indgår sponsoraftale med SSP langrend

KNI-SSP-sponsoraftale-2021-01.jpg

KNI A/S og SSP Langrend indgik den 7. januar 2021 sponsoraftale gældende for perioden 1. januar 2021 til ultimo 2023.

KNI A/S vil gerne støtte og fremme SSP’s fortsatte udvikling indenfor klubbens sportsgren langrend, da SSP Langrend i Sisimiut står i god tråd med KNI’s egne gode fokuspointer, nemlig samfundsgavnlige sociale, kulturelle og sportslige aktiviteter, og at de fortsat kan være en del af den nationale elite og samtidig have fokus på udviklingen inden for bredden og børn.

SSP Langrends motto er ’glæde, fælleskab og sundhed’, og de gør en stor indsats for at fremme sunde aktiviteter, især med fokus på børn, der er et af deres vigtigste fokuspunkter.

SSP langrend arrangerer for eksempel hvert år Miki ACR, der er en miniudgave af Arctic Circle Race. Derudover har de hver weekend i vintermånederne skileg for børn i Nalunnguarfik, der er populære, og hvor man efter leg kommer ind i SSP Igloo for at få varm kakao og vafler.

Hvert forår arrangerer SSP også firmastafet, hvor man inviterer forskellige firmaer i Sisimiut til en sjov og anderledes måde at være sammen med sine kollegaer på.

Til børnenes dag i juni står SSP langrend også for tivoli, så børnene kan have aktiviteter på selve dagen. Den er meget populær med forskellige spil og konkurrencer, som tombola, dart og skydning. Ca. hvert andet år arrangerer SSP langrend også en rejse til Norge, hvor man deltager til Danmarksmesterskaberne i langrend.

KNI-SSP-sponsoraftale-2021-02.jpg
SSP Langrend arrangerer tivoli til Børnenes Dag.

 

KNI-SSP-sponsoraftale-2021-03.jpg
SSP langrend til Danmarksmesterskabet i Norge

KNI-SSP-sponsoraftale-2021-04.jpg
Skileg for børn.

Underskrivelsen af sponsoraftalen foregik den 7. januar 2021 i KNI’s Servicecenter.

SSP Langrends formand, Emilie Olsen, udtrykte sin glæde ved sponsoratet:

”I klubben arbejder vi på frivillig basis for at børn, unge og alle andre i forskellige aldersklasser kan udøve denne fritidsinteresse udendørs, og dermed øge deres livskvalitet. Derudover arbejder vi løbende med at udvikle børn og unge i denne sportsgren, således de bliver i stand til at deltage på forskellige skikonkurrencer på et højt niveau. Derfor er det glædeligt, at virksomheder som KNI kan gå ind og støtte vores frivillige arbejde. Vi har hårdt brug for støtte. Vi blev i sommer udsat for hærværk i vores skiværksted og mange års arbejde blev ødelagt.”

KNI´s adm. direktør Peter Grønvold Samuelsen udtaler:

”I KNI anerkender vi og støtter de frivillige arbejde, som bl.a. SSP langrend udfører. Forebyggende arbejde for børn og unge er noget som vi gerne vil støtte op omkring. Derfor glæder det os meget, at SSP har ønsket at indgå en sponsoraftale med KNI A/S.”

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl