Julie Jensen Får overrakt Dronningens Fortjenstmedalje i sølv

Direktionssekretær Julie Jensen holdt 40 års jubilæum 1. august 2019. Efter hendes eget ønske blev hendes jubilæum markeret senere, og det blev fredag d. 23. august 2019 i Nerisarfik på KNI´s Servicecenter i Sisimiut, hvor det blev markeret under fine forhold og flankeret med familie og mange kollegaer.

Igen i dag samles kollegaerne i Sisimiut for at overvære Julie Jensen får overrakt Hendes Majestæt Dronning Margrethe II´s Fortjenstmedalje i sølv, som bliver tildelt folk, som har arbejdet i mange år under statens tjeneste.

KNI´s adm. direktør Peter Grønvold Samuelsen overrakte fortjenstmedaljen og satte den på Julie´s flotte nationaldragt.

Med henvisning til sin tale i forbindelse med Julie Jensen´s 40 års jubilæum sagde koncernchefen bl.a.:
”Og i dag samles vi endnu engang, hvor Julie er sat i centrum. Det gør vi fordi, hendes Majestæt Dronnging Margrethe den anden har tildelt Julie Jensen fortjenstmedalje i sølv for lang tro tjeneste.
På vegne af KNI A/S og på vegne af dine mange kollegaer vil jeg ønske dig Julie og din familie tillykke. Tak for mange års tjeneste i selskabets tjeneste loyalt og som man altid kan regne med. Når dine overordnede eller kollegaer rammer milepæle som skulle markeres, så har du været den af os, som mest står på tæerne for at sikre, at det hele skal komme op i en højere enhed. Men i dag samles vi for at hylde dig og lykønske dig. Og for at overrække denne fornemme medalje.” sagde Grønvold Samuelsen.

Efter koncernchefens tale holdt Julie Jensen en takketale, hvor hun ydmygt og synligt berørt takkede sin arbejdsplads/arbejdsgiver og mest af alle sine daglige støttere, sin familie, som bakker hende op.

 

Julie-Jensen-saqqarmiulersinneqartoq-630px-03.jpg

 

 Julie-Jensen-saqqarmiulersinneqartoq-630px-02.jpg

 

Julie-Jensen-saqqarmiulersinneqartoq-630px-05.jpg
I forbindelse med overrækkelsen af fortjenstmedaljen gav KNI A/S Julie Jensen en velvoksen rensdyrkølle.

 

Julie-Jensen-saqqarmiulersinneqartoq-630px-04.jpg
Julie Jensen og familien.

 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl