40 års jubilar

Vores kollega i Uummannaq, Mette Zeeb, 55, kunne denne sommer fejre sit 40 års ansættelse i KGH/KNI. Jubilæet blev fejret i lægeboligen, og det blev til en god dag for familien til Mette og hendes kolleger. 

Mette Zeeb blev ansat i KGH´s butik i Illorsuit 1. juni 1976, og hun fortsatte sin ansættelse i Uummannaq da familien flyttede til byen, og Mette har nu arbejdet i 40 år og er idag souschef i butikken.

Mette har altid været dedikeret til sit arbejde og har altid passet tiden. Hun har altid formået at løse mangeartede opgaver, og har derfor høstet mange erfaringer.

I takt med forskellige organisationsændringer har hun efterhånden fået større ansvarsområder. Først var hun ansat på timebasis, derefter blev hun assistent og efterfølgende som overassistent og områdeleder. igennem de seneste en del år har hun været souschef i Pilersuisoq Uummannaq.

Ved første øjekast er Mette en stille kvinde, men hun løser altid sine opgaver som pålagt fra den nærmeste chef. Mette har, som mange andre dygtige medarbejdere i Pilersuisoq, forstået virksomhedens retning og giver et stort bidrag til målet.

Mettes familie fik særskilt tak for deres evige støtte og tålmodighed, hvor de bl.a. har måttet undvære hende i lang tid ad gangen, når Mette yder en ekstraordinær indsats for at løse store opgaver.

KNI A/S ønsker Mette Zeeb tillykke med hendes 40 års jubilæum.

20160711_153526.jpg

Lagerchef Otto Møller og butikschef Elise Petersen sammen med jubilaren.

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl