Oil Terminal Manager eleverne på ekskursion til Danmark og Sverige

Oil Terminal Manager uddannelsen er KNI´s interne uddannelse, som henvender sig til alle som er ansat i Polaroil. Første modul blev holdt 9-19. april 2018 i Sisimiut. Modul II er udformet som en ekskursion til Danmark og Sverige i dagene 11-18. maj 2018. Tredje modul er planlagt til at finde sted i efteråret i Sisimiut.

Ikummatissaasivilerisunngorniarneq – Oil Terminal Manager uddannelsen påtænkes at fortsætte årene fremover.

Eleverne på Hold I er: Jens S. Christoffersen, Assassaq Gedionsen, Jafet Rosing, Roberth Juliussen, Niels-Peter Petersen, Hans Johansen, Gerth Jack Storer, René Lyberth Møller, Leif Kristiansen og Finn Løvstrøm.

Øvrige deltagere på turen: Dorthea Isaksen, Sikkersoq Møller, Paulus Lyberth og Tage Lindegaard.

Modul II er ligesom Modul I ret omfattende, og er måske alt for kompakt. Det vil blive revurderet til næste Hold skal på ekskursion. Programmet har været for tæt og der skal være bedre planlægninger herunder i forhold til tolkning.

Sikkerhed, lagerhåndbog og driftsinstruktion var nogle af temaerne på Modul II.
I Sverige Göteborg besøgte man Preem´s olieraffinaderi og IIS´ laboratorium.

I Danmark underviste og præsenterede en lang række af Polaroil´s tætte samarbejdspartnere, herunder Rederiet H.M. Simonsen fra Svendborg, Maersk Broker, Malik Supply og Kosan Gas. Force, Bureau Veritas, Uno X, ADR, Marstal Navigationsskole og Ommen & Moller deltog også i gennemførelsen af Modul II. Derudover besøgte delegationen Oiltankings enorme terminal i Kø-benhavn.

 

Ikummatissaasivilerisunngorniat-7.jpg

 

Ikummatissaasivilerisunngorniat-6.jpg
En del af undervisningen foregik i Gentofte Hotel.

 

Ikummatissaasivilerisunngorniat-3.jpg

Medarbejder på Polaroil´s tankanlæg i Sisimiut, Jafet Rosing:
"Jeg har fået meget ud af denne tur, da vi med egne øjne så, hvordan de virksomheder, som er vores nære samarbejdspartnere løser deres opgaver."

Driftchef i Polaroil Gerth Jack Storer:
"Personligt oplevede jeg og lærte meget ved denne tur. Be-søgte vores samarbejdspartnere og selv hørte hvad de fortalte. Jeg føler at jeg fik meget ud af, som vi også kan bruge i vores arbejde i Polaroil.

HRD Manager Dorthea Isaksen:
"Jeg synes, at programmet på denne ekskursion har en meget stor relevans i Oil Terminal Manager uddannelsen, især for de nye medarbejdere. Vi blev på nært hold fortalt, hvordan olieprodukterne bliver raffineret til forskellige produkter. Det er en gigantisk proces. Alle de deltagende virksomheders oplæg var enormt givtige."

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl