Edvard Frederiksen Får overrakt Dronningens Fortjenstmedalje i sølv

Købmand i Qeqertaq Edvard Frederiksen modtog i dag søndag d. 15. december 2019 Hendes Majestæt Dronning Margrethe II´s Fortjenstmedalje i sølv. Fortjenstmedaljen tildeles folk, som i mange år har arbejdet under statens tjeneste, og dermed under KNI A/S.

Det var seniorkonsulent i Polaroil Paulus Lyberth, som efter anmodning fra KNI´s adm.direktør resolut tog flyveren i går lørdag til Ilulissat, for derefter at gå ombord på tankskibet som tilfældigvis skulle sejle til bygden Qeqertaq med ankomst om morgenen, i dag søndag.

Edvard Frederiksen holdt 40 års jubilæum 1. juli 2019.

Ved overrækkelsen af fortjenstmedaljen holdt Paulus Lyberth en kort tale, og sagde bl.a.:

”Velkommen alle sammen. Mit navn er Paulus Lyberth og jeg kommer fra Polaroil, hvor jeg har været ansat i snart 50 år. Koncernchefen Peter Grønvold Samuelsen har bedt mig om at komme her for at foretage en vigtig opgave. Jeg skal hilse mange gange fra Piitaq.

Vores kære kollega købmand Edvard Frederiksen holdt i sommers sit 40 års jubilæum i KGH/KNI´s tjeneste. Stort tillykke, Taqqi. 40 år er rigtig mange år, og jeg med mine mange år i KNI er jeg godt klar over, at de dage du har oplevet i dit arbejde nok ikke altid er snorlige, fredelige og hyggelige, og selvom sådanne positive dage er i mange, så oplever man også hårde dage, udordrende dage og endda opslidende dage.

Som påskønnelse for dit lange virke i statens og efterfølgende under Hjemmestyre/Selvstyre har Hendes Majestæt Dronning Margrethe II bestemt, at du fortjener hendes Fortjenstmedalje i sølv, og det er derfor jeg er kommet her i dag, nemlig for at overrække medaljen til dig.”

edvard-630px-2.jpg

 

edvard-630px-3.jpg

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl