Her er Arctic Sport Qaarsuts nye teamtøj

Sponsor-Arctic-Sport-Qaarsut-1.jpg 

Arctic Sport Qaarsut har nu fået deres nye teamtøj. KNI Pilersuisoq har netop uddelt det nye sportstøj til Arctic Sport Qaarsut, som sikkert vil bruge tøjet under grønlandskmesterskabet i Ilulissat.

- Vi er utrolig glade og stolte over vores nye sportstøj. Når man bor i en bygd med 160 indbyggere er det meget vigtigt at have sponsorater. Det er nemlig svært at indsamle penge til rejseudgifter, især når man bor i en lille bygd, hvor der er is om vinteren uden mulighed for at sejle med skib, siger forkvinden for sportsforeningen Paornanguaq Kruse.

Mesterskaberne i de arktiske lege afholdes den 13.-18. marts i Ilulissat. Der vil være 27 deltagere fra Arctic Sport Qaarsut. Op til mesterskaberne vil de dygtige sportsudøvere træne i skolen i Qaarsut.

- Vi er spændte på, om hvad der vil ske. Vi håber selvfølgelig på, at vi vil få gode resultater og forsvare guldet fra sidste år, siger forventningsfuld Paornanguaq Kruse.

Sponsoraftalen blev underskrevet den 30. januar 2017 af KNI A/S' adm. direktør Peter Grønvold Samuelsen og forkvinden for Arctic Sport Qaarsut. Du kan læse mere om det ved at klikke her goo.gl/thzDDU

 Sponsor-Arctic-Sport-Qaarsut-2.jpg

Købmand i Pilersuisoq Qaarsut Ane Louise J. Nielsen.

 

 Sponsor-Arctic-Sport-Qaarsut-3.jpg

Arctic Sport Qaarsut

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl