Første hold fra Aqutsisunngorniarneq er færdige

Navnene på Aqutsisut (deltagerne fra Sisimiut): Majaq Heilmann, Sikkersoq Møller, Dorthea Isaksen, Najaaraq Thorin Lange, Nanna Lynge Lennert & Nuka Kristiansen.

 

Det første hold af KNI’s nye interne uddannelse, Aqutsisunngorniarneq, er blevet færdige i går 31. august 2020, og dette blev fejret i KNI’s Servicecenter.

KNI’s nye uddannelse, Aqutsisunngorniarneq, startede sidste år i november, hvor 13 af KNI’s medarbejdere deltog.

Uddannelsen er på tre moduler, og i går fik de 13 medarbejdere deres uddannelsesbeviser.

Uddannelsen er udarbejdet i samarbejde med Visiobox og Mindbiz, og de har også stået for undervisningen.

Da deltagere, lærere, kursister og andre, der ellers skulle mødes fysisk, ikke kunne gøre det grundet corona, arbejdede man i stedet med at få Teams etableret i KNI, så man derfor kunne undervise gennem det. Lærerne og nogle af deltagerne deltog gennem Teams. Teams er en samlet kommunikations – og samarbejdsplatform, hvor man kan holde eks. videokonferencer sammen. På den måde kunne alle deltagerne, også lærerne, holde undervisningen online.

CEO i KNI, Peter Grønvold Samuelsen, sagde et par ord:
- Stort tillykke til jer nye Aqutsisut. I er meget beundringsværdige og har god grund til at være stolte. Vi har brug for dygtige og kompetente medarbejdere og ledere, og I er blandt andet dem, der skal være med til at tegne KNI’s fremtid.

Aqutsisunngorniarneq er en uddannelse til ledere, hvor fokus er på effektiv ledelse af medarbejdere, og her bliver man eksempelvis bedre til at spotte medarbejdernes stærke sider og skabelse af kulturen indenfor virksomheden og den enkelte afdeling.

Uddannelsen bliver en del af KNI’s Taqqissuut,betegnelsen for KNI’s kompetenceudviklingsprogram, og den vil ske hvert år i lige tråd med de andre uddannelser, Niuertunngorniarneq og Ikummatissaasivilerisunngorniarneq.

 

aqutsisunngortut-aug-2020-630px-26.jpg
Dealtagere via Teams: Thomas Kristoffersen, Kuuna Lange, Ane Broberg, Henriette Josefsen, Ulla Lundblad, Aviaja Ikila Abelsen (samt lærerne). Gerth jack Storer blev også færdig, han deltog dog ikke grundet rejse.

aqutsisunngortut-aug-2020-630px-4.jpg

 

Stort tillykke til jer alle :)

 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl