Ansigt udadtil

KNI har i dag, som en start på planlagte besøg hos uddannelsesinstitutioner og virksomheder været hos Knud Rasmussens Højskole og har blandt andet præsenteret KNI’s bæredygtighedsarbejde.    

Knud Rasmussen Højskole har 55 elever fra kysten. Højskolen tilbyder højskoleophold af ca. 8 måneders varighed, hvor eleverne kan dygtiggøre sig i fag som blandt andet; grønlandsk, dansk, engelsk, Grønlands historie, kultur, håndarbejde og personlig udvikling.

Flere af eleverne kommer fra Pilersuisoq steder og kender godt til Pilersuisoq. Under mødet har flere udtalt glædeligt om forskellige aktiviteter/konkurrencer som Pilersuisoq har plejet at arrangere i de steder hvor eleverne kommer fra. For eksempel fodboldkampe, Pilersuisoq løb og fasterlavn.   

Det var Julie Jensen og Najaaraq Thorin Lange fra Ledelsessekretariatet der i dag var på besøg. KNI A/S blev præsenteret, KNI’s arbejde med bæredygtighed og baggrundende for disse tiltag blev præsenteret, hvor de også viste filme omkring KNI engang imellem. Følgende emne blev drøftet:

  • KNI A/S
  • Hvad er bæredygtighed?
  • KNI’s arbejde med bæredygtighed
  • Hvordan får I selv bæredygtighed ind i jeres hverdag?

ansigt-udadtil-630px-02.jpg

Julie fortæller her om KNI’s bæredygtige projekter, for eksempel: fælles oprydningsdag, også rundt på kysten. Bevægelse og fælles motion med kunder. Videreuddannelser mens man stadig arbejder, og hvor vigtig det er for samfundet med en uddannelse.
Her fortæller Najaaraq blandt andet om, hvordan man som individ selv kan sætte sit bæredygtige aftryk, og hvor vigtigt ens bæredygtige fokus er for samfundet, verden og fremtiden.

Der planlægges også at fremlægge KNI’s bæredygtige projekter hos andre uddannelsesinstitutioner i den nærmeste fremtid. 

ansigt-udadtil-630px-03.jpg

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl