Anders Stenbakken

Anders Stenbakken bliver Marketingchef i KNI A/S


Nuværende CEO i Visit Greenland Anders Stenbakken (55) tiltræder stillingen som Marketingchef i KNI A/S pr. 1. august 2017.

Anders Stenbakken, som forlader Visit Greenland til sommer efter 7 år som direktør, havde besluttet sig for at søge nye udfordringer, men vil ikke slippe Grønland.

Anders Stenbakken har allerede som barn boet i Grønland, da hans forældre arbejdede som skole-lærere. Da han selv var blevet lærer kom han til Tasiilaq, og boede der i 16 år, hvor han arbejdede de første par år som skolelærer, fritidsinspektør og 8 år som direktør for Destination East Greenland. Han er bl.a. kendt for at stå bag ekstremsport eventen, The Arctic Team Challenge, som blev holdt i Tasiilaq i perioden 1999-2007, samt de grønlandske rejseprogrammer A Taste of Greenland.

Koncernchef Peter Grønvold Samuelsen, KNI A/S, udtaler:
"KNI er med Anders Stenbakken fået tilført en stærk og kompetent marketingchef, som vil give KNI en mere markant branding og offensiv marketingstrategi.
Kundefokus og højere serviceniveau kræver, at vi forstår kundernes behov bedre, og i vores strategi Killingusaaq vil vi følge "det indre grønlandske liv" i den måde vi pro-filerer os på.
Jeg er utrolig glad for, at vi efter 3 års hårdt arbejde med at skabe en mere moderne og indbydende virksomhed i KNI, nu kan fornemme, at der er flere og flere af de mest kompetente fagfolk, som gerne vil være en del af vores hold."

Anders Stenbakken udtaler:
"KNI er med sin lange historie og brede arbejdsfelt en grundpille i vores samfund, og at få muligheden for at brande og markedsføre virksomheden ser jeg som en fantastisk spændende opgave, med masser af muligheder og udfordringer.

Jeg glæder mig virkelig meget til at arbejde for KNI, og blive en del af det kompetente hold som Peter har sammensat."

 
 
 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl