Amaroq indgår en 2 årig sponsorkontrakt med KNI A/S

KNI har i mange år sponsoreret idrætten og udviklingen heraf, og pr. 1. oktober 2018 har den lokale idrætsforening i bygden Saattut ved Uummannaq, Sporten Amaroq indgået en 2 årig sponsorkontrakt med KNI A/S.

“Jeg er meget glad for, at vi som en idrætsforening i en lille bygd, nu har fået denne kontrakt. Det giver større engagement og troen på, at vi gennem motivation og træning kan tage kampen, i første omgang her i Uummannaq området. Den nye gunstgræs bane er taget i brug i sommer i Uummannaq, og her opnåede vi gode resultater i fodbold.” Udtaler bestyrelsesformanden Apollo Mathiassen.

“Saattut er en fiskeriby i nordgrønland med meget driftige fiskere, som giver en god afsmitning til vores aktiviteter i bygden (butik og tankanlæg). Lokalbefolkningen er meget aktive i foreningslivet, og blander sig ofte blandt de bedste i forbindelse med GM i hundeslædevæddeløb, og en velfungerende skole, hvor børn og unge ledes til en aktiv idrætsliv.” siger KNI´s adm. direktør Peter Grønvold Samuelsen.

2.jpg

3.jpg

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl