Overrækkelse af Hendes Majestæt Dronningens
Fortjenstmedalje af sølv i Kangaamiut

Birthe Lyberth, der i 40 sammenhængende år har været ansat i KGH/KNI, fik overrakt fortjenstmedalje, onsdag den 9.december i Pilersuisoq Kangaamiut.

Birthe_luberth_2015.jpg

Birthe Lyberth og Kædedirektør Finn Fabricius

Overrækkelse af fortjenstmedalje til Birtheforegik i Pilersuisoq Kangaamiuts kontor. Birthes nærmeste familie og kollegaer fra Pilersuisoq Kangaamiut var inviteret med.

Kædedirektør for Pilersuisoq, Finn Fabricius, var taget til Kangaamiut sammen med Salgschef for region syd, Arne Lyberth Petersen, for at overrække fortjenstmedaljen til Birthe Lyberth. Kædedirektøren holdt tale, mens salgschefen oversatte den til grønlandsk. Fortjenstmedaljen blev overrakt efter talen:

”Kære Birthe, Kære Birthes familie, Kære kollegaer – i ønskes velkommen alle sammen.

Kære Birthe – jeg ved du har ønsket ,at der ikke skulle gøres det store ud af denne begivenhed. I KNI mener vi dog, at vi skal fejre og ære de medarbejdere der igennem mange år har arbejdet hårdt. At arbejde for samme virksomhed i 40 år er der ikke mange der opnår og det vil vi meget gerne markere.

Jeg er derfor stolt og beæret over at jeg på vegne af KNI A/S kan holde denne tale og at vi kan fejre dagen sammen med dine kollegaer.

Vi er samlet for at ære og takke Birthe Lyberth for hendes mange års ansættelse i KGH/KNI,  og samtidig for at overrække Hendes Majestæt Dronningens fortjenstmedalje.

Det hører til sjældenhederne at kollegaer i KNI får overrakt denne medalje, men overrækkelser af fortjenstmedaljer er noget der er praktiseret i mange år. En modtagelse af Dronningens fortjenstmedalje er ikke noget der sker for alle og derfor er jeg meget glad for at kunne gøre det denne dag.

Du startede med at arbejde i KGH d. 15. Juni 1975 – du har altid godt kunnet lide dit arbejde og du har altid passet dit arbejde til punkt og prikke. Du har gjort en ære i altid at møde til tiden og du har altid behandlet dine kollegaer med respekt.

Du har haft - og du har stadig - en evne til at sætte dig selv i gang og ikke kun vente på at du får en ordre fra din leder. Du har altid været rigtig god til at lære fra dig og derfor er der mange nye medarbejdere der er blevet oplært af dig.

Jeg vil på vegne af KNI A/S Pilersuisoq, udtrykke min tak for din store indsats i KGH/KNI igennem de mange år du har været ansat. Jeg vil også rette en tak til resten af din familie og til dine kollegaer. Jeg er sikker på at de i gennem alle år har været en stor støtte for dig.

Til slut vil jeg ønske dig et stort tillykke og ønske dig alt godt i fremtiden. Jeg vil nu overrække dig Hendes Majestæt Dronningens Fortjenstmedalje i Sølv for mange års tro tjeneste i KGH/KNI. “

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl