KNI A/S støtter Arctic Winter Games 2016

KNI A/S og Arctic Winter Games 2016 har indgået en stor sponsoraftale.

kni-awg2016-630p.jpg

KNI A/S er hermed optaget på listen over de virksomheder, som har indgået NANOQ sponsoraftaler med AWG2016.

KNI A/S sponsoratet er skruet sammen i form af et kontant sponsorat og i form af udlån af en medarbejder i en et årig periode, hvilket beløber sig op til et sponsorat på over én million kroner og dermed gør KNI A/S til en hovedsponsor for AWG2016.

awg-sponsor.jpg

Peter Grønvold Samuelsen, administrerende direktør, KNI A/S:

-Jeg er på vegne af KNI A/S stolt og glad for at blive en del af gruppen af grønlandske virksomheder, som støtter AWG2016. Projektet er stort og det er mega vigtigt for vores ungdom. AWG2016 giver den grønlandske ungdom og alle os andre, mulighed for at øge vores udsyn på den store verden.

HR konsulent Inger Eriksen bliver af KNI A/S udlånt til AWG2016 for en 1 årig periode.

Peter Grønvold Samuelsen:

- Jeg glæder utrolig meget til at få vores medarbejder tilbage om et år, når AWG2016 er ovre, idet jeg ikke er et sekund i tvivl om, at vi vil få meget tilbage i form af den viden og erfaring, som Inger vil komme med i sin baggage, og som KNI vil få meget nytte af fremover.

General Manager for AWG2016, Maliina Abelsen:

- Vi er meget glade for den store støtte vi får fra KNI A/s og vi ser frem til at ønske Inger Eriksen velkommen og samarbejde med hende det næste år. AWG2016 er et stort projekt der kræver meget forberedelse, så det betyder rigtig meget for os at låne en dygtig medarbejder i et år, som før har arbejdet med lignende projekter, som f.eks. ACR..

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl