KNI Engros specialist til yderdistrikter i Grønland

KNI Engros har endnu engang påvist, at den opererer i hele Grønland. Som leverandører til virksomheder, er KNI Engros begyndt at levere varer til virksomheden Natural Habitat Adventures i nærheden af Tiilerilaaq i Østgrønland. Turistoperatørerne har en anlagt en camp ved Indlandsisen i Østgrønland for at kunne tilbyde turister særlige oplevelser. KNI Engros finder det vigtigt, at kunne levere varer til sin kunde, selvom det er afsidesliggende.

KNI Engros er også begyndt at levere varer til andre turistoperatør; World of Greenland, der opererer ved Eqi i Ilulissat og til Lodgen i bygden Ilimanaq.

KNI Engros solgte varer til Egrip, mens de besøgte dem under deres boringer i midten af Indlandsisen i Nordøstgrønland, og forsyner dem d.d. stadig med varer.

De vil bore 2.700 meter ned og taget prøver for at undersøge, hvordan klimaet var for 50.000 år siden. Boringen vil vare 4-5 år. De tog prøver på dette område, da isen rykker sig 16 cm mod kysten om dagen. Det er for forskerne vigtigt at konstatere, hvilken årsag, der ligger til grund for det.

KNI Engros er en af de fire forretningsenheder under KNI A/S som har base i Nuuk, og sælger og distribuerer varer til virksomheder og institutioner i hele Grønland.

Yderligere oplysninger om KNI Engros finder du her: www.kni.gl/kni-engros

 

KNI A/S • J.M. Jensenip Aqq. 2 • 3911 Sisimiut
T +299 86 24 44 • E info@kni.gl